Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Aladdin - Svensk jultradition sedan 1939

Marabou Aladdin

  Art.nr: 205826
  • 500 g ljusa och mörka praliner
  • Dubbla lager
  • En riktig julklassiker

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sverige mest populära chokladask Aladdin med dubbla lager med utvalda praliner av mörk, ljus och vit choklad i olika smaker, som blivit en riktigt tradition runt julen. Aladdin är en riktig klassiker som funnits i Marabous sortiment ända sedan 1939.

Vi känner alla till den oskrivna regeln att man inte får ta från det undre lagret förrän det översta är slut, så se till att bjuda in hela familjen och släkten för Aladdin innehåller något för alla (men vi vet ju också att på julen får man ta från det undre lagret också!).

Marabou Marabou Aladdin 85338 Sverige mest populära chokladask Aladdin med dubbla lager med utvalda praliner av mörk, ljus och vit choklad i olika smaker, som blivit en riktigt tradition runt julen. Aladdin är en riktig klassiker som funnits i Marabous sortiment ända sedan 1939. Vi känner alla till den oskrivna regeln att man inte får ta från det undre lagret förrän det översta är slut, så se till att bjuda in hela familjen och släkten för Aladdin innehåller något för alla (men vi vet ju också att på julen får man ta från det undre lagret också!). Godis 69 SEK 69 NewCondition InStoreOnly
  1. Hem & Hushåll
  2. Bra att ha hemma
  3. Godis