Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stämningsfull batteridriven LED-julstjärna med timer

DAY LED-stjärna Ø12 cm med timer och batteribox

  Art.nr: 1012522
  • LED-stjärna
  • 1,5 m elsladd
  • Drivs med 2x AA-batterier
  • Timerfunktion
  • Ger fin mysbelysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ser du stjärnan i det blååå? Förhöj stämningen med denna fina julstjärna som är batteridriven och har LED-lampa för låg strömförbrukning. 1,5 m sladd och i änden har du batterilådan. Den har timerfunktion och drivs med två stycken AA-batterier.

Timerfunktionen gör så att slingan lyser i 6 timmar (från att den sätts på) och är sedan släckt i 18 timmar. Nästa dag tänds den samma tidpunkt och lyser 6 timmar igen.

Drivs med 2 st AA-batterier (medföljer inte)

1012522 1012522 DAY DAY LED-stjärna Ø12 cm med timer och batteribox 70026 Ser du stjärnan i det blååå? Förhöj stämningen med denna fina julstjärna som är batteridriven och har LED-lampa för låg strömförbrukning. 1,5 m sladd och i änden har du batterilådan. Den har timerfunktion och drivs med två stycken AA-batterier. Timerfunktionen gör så att slingan lyser i 6 timmar (från att den sätts på) och är sedan släckt i 18 timmar. Nästa dag tänds den samma tidpunkt och lyser 6 timmar igen. Drivs med 2 st AA-batterier (medföljer inte) Julbelysning & julpynt 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Bra att ha hemma
  3. Julbelysning & julpynt