Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Plastgran som ger dig en garanterad barrfri jul! Denna 210 cm höga julgran är lika vacker från första advent till trettondagen, och du behöver varken snedhugga foten, borra hål eller vattna den! Trä bara på de fyra fotstöden och klä den efter eget tycke och smak så har du en barrfri och allergivänlig gran i hemmet!

Premiummodell med både plast och silikonbarr

För att ge julgranen en mer autentisk look har den både plast och silikonbarr. Silikonbarren gör att det ser ut som en riktig kvist i granen, medan plastbarren har en utfyllande effekt. Tillsammans skapar dessa en fin gran att njuta av länge.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Others OB Premium Christmas Tree 210 cm Plastgran som ger dig en garanterad barrfri jul! Denna 210 cm höga julgran är lika vacker från första advent till trettondagen, och du behöver varken snedhugga foten, borra hål eller vattna den! Trä bara på de fyra fotstöden och klä den efter eget tycke och smak så har du en barrfri och allergivänlig gran i hemmet! Premiummodell med både plast och silikonbarr För att ge julgranen en mer autentisk look har den både plast och silikonbarr. Silikonbarren gör att det ser ut som en riktig kvist i granen, medan plastbarren har en utfyllande effekt. Tillsammans skapar dessa en fin gran att njuta av länge. Julpynt 299 SEK 299 NewCondition InStoreOnly
  1. Hem & Hushåll
  2. Bra att ha hemma
  3. Julpynt