Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Flytta-hemifrån-paket med 5 st prylar varje hem bör ha

Flytta-hemifrån-paket Standard

  Art.nr: 246489
  • Dammsugare & mikrovågsugn
  • Kaffebryggare & vattenkokare
  • Brödrost för underbara frukostar
  • Prisvärd paketlösning!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vårt prisvärda Flytta-hemifrån-paket "Standard" är idealisk för dig som tagit beslutet att studera eller helt enkelt flytta och omfamna vuxenlivet genom att klara sig själv. Även givetvis dig som äntligen kommit till insikt att det kanske är dags att byta ut de gamla sakerna hemma. Den innehåller de mest självklara elektronikprylarna varje hem bör ha. Dammsugare, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost.

Kompakt dammsugare med justerbar sugeffekt

Andersson VMC 1.1 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 140 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du ska dammsuga, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten.

Mikrovågsugn med fem olika effektlägen

En enkel och användarvänlig mikro med en volym på 20 liter och en effekt på 700 Watt. Du kan snabbt välja hur du vill tillaga din mat med 5 olika effektlägen. På så sätt får du den perfekta uppvärmningen av din mat. Mikron har även en avfrostningsfunktion som tar bort is och frost från exempelvis din snabbmat eller upptinade köttbullar.

Kaffebryggare för 8-10 koppar

Enkel kaffebryggare med en kapacitet på 1,25 liter eller 8-10 koppar kaffe. Den löstagbara filterhållaren gör det enkelt att göra sig av med det använda kaffefiltret. Droppstoppet hindrar kaffet från att droppa ner ifrån filterhållaren och ner på den varma plattan när du lyfter av kannan för att hälla upp en kopp kaffe.

Vattenkokare med automatisk avstängning

Vattenkokare med en kapacitet på 1,5 liter för kokning av vatten till ditt Te. kaffe, soppa eller varmt vatten till vällingen åt barnet. För säker användning har vattenkokaren automatisk avstängning så att det inte skall koka torrt och för länge.

Brödrost med smulbricka

Brödrost som ger dig gyllenbruna goda rostade mackor till frukost. Den rostar två stycken brödskivor åt gången som du själv väljer rostningsgraden på med hjälp av reglaget på sidan av brödrosten.

Skantic Flytta-hemifrån-paket Standard Vårt prisvärda Flytta-hemifrån-paket "Standard" är idealisk för dig som tagit beslutet att studera eller helt enkelt flytta och omfamna vuxenlivet genom att klara sig själv. Även givetvis dig som äntligen kommit till insikt att det kanske är dags att byta ut de gamla sakerna hemma. Den innehåller de mest självklara elektronikprylarna varje hem bör ha. Dammsugare, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Kompakt dammsugare med justerbar sugeffekt Andersson VMC 1.1 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 140 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du ska dammsuga, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten. Mikrovågsugn med fem olika effektlägen En enkel och användarvänlig mikro med en volym på 20 liter och en effekt på 700 Watt. Du kan snabbt välja hur du vill tillaga din mat med 5 olika effektlägen. På så sätt får du den perfekta uppvärmningen av din mat. Mikron har även en avfrostningsfunktion som tar bort is och frost från exempelvis din snabbmat eller upptinade köttbullar. Kaffebryggare för 8-10 koppar Enkel kaffebryggare med en kapacitet på 1,25 liter eller 8-10 koppar kaffe. Den löstagbara filterhållaren gör det enkelt att göra sig av med det använda kaffefiltret. Droppstoppet hindrar kaffet från att droppa ner ifrån filterhållaren och ner på den varma plattan när du lyfter av kannan för att hälla upp en kopp kaffe. Vattenkokare med automatisk avstängning Vattenkokare med en kapacitet på 1,5 liter för kokning av vatten till ditt Te. kaffe, soppa eller varmt vatten till vällingen åt barnet. För säker användning har vattenkokaren automatisk avstängning så att det inte skall koka torrt och för länge. Brödrost med smulbricka Brödrost som ger dig gyllenbruna goda rostade mackor till frukost. Den rostar två stycken brödskivor åt gången som du själv väljer rostningsgraden på med hjälp av reglaget på sidan av brödrosten. Bra att ha hemma 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Bra att ha hemma