Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Desinficerande rengöringstabletter för toalettstolen

Cleanosan Cleaning tablet for Toilet seats 5pcs

  Art.nr: 1004589
 • 5 st tabletter
 • Ren och fräsch toalett/WC-stol
 • Förebygger missfärgningar
 • Hygienisk med odörkontroll
 • Enkel att använda

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ren och fräsch toalettstol är enklare än du tror. Cleanosan rengöringstabletter för toalett är en produkt som effektivt tar bort de svåraste missfärgningarna och rengör ner i kröken - till och med där det finns orenheter som vi inte ens ser eller vet om. Tabletten är desinficerande och förebygger missfärgningar och dålig lukt. Den passar bra som komplement till vardaglig rengöring.  

Cleanosan Cleaning tablet for Toilet seats kommer i 5-pack och är enkel att använda;

 1. Avlägsna folien
 2. Lägg tabletten i toaletten
 3. Låt verka 1-8 timmar
 4. Spola

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1004589 Cleanosan Cleanosan Cleaning tablet for Toilet seats 5pcs S3011 Ren och fräsch toalettstol är enklare än du tror. Cleanosan rengöringstabletter för toalett är en produkt som effektivt tar bort de svåraste missfärgningarna och rengör ner i kröken - till och med där det finns orenheter som vi inte ens ser eller vet om. Tabletten är desinficerande och förebygger missfärgningar och dålig lukt. Den passar bra som komplement till vardaglig rengöring.   Cleanosan Cleaning tablet for Toilet seats kommer i 5-pack och är enkel att använda; Avlägsna folienLägg tabletten i toalettenLåt verka 1-8 timmarSpola Städa - snyggt och rent till jul 5 3 20 SEK 20 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Just nu
 3. Julstök - mat, bak och städ
 4. Städa - snyggt och rent till jul