Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Brandsläckare i paket med brandvarnare utan extra kostnad

Brandsäkerhetspaket vit

  Art.nr: C445_1
 • Effektiv vid små / mindre bränder
 • Snygg design / kolsyrepatron medföljer
 • Brandvarnare utan extra kostnad
 • Aktiveras med ett enkelt vrid
 • Läderrem för stilfull upphängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Brandsäkerhetspaket vit
 • Firemill Fire extinguisher carbon dioxide cartridge W
 • Nexa KD-134A
Brandsläckare i paket med brandvarnare utan extra kostnad

968:-

Firemill är världens första brandsläckare som laddas med vanlig kolsyrepatron. Med en enkelt vrid aktiveras den och branden kvävs. Då den drivs av kolsyrepatron är den enkel att underhålla och även också lätt att öva med - innan branden bryter ut. Den är lika lämplig vid spisen som till gasolgrillen där fettbränder är väldigt vanliga. 

Brandvarnare med optisk rökdetektering

De flesta bostadsbränder inträffar på natten. En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig. Brandvarnaren har en larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.

Ta del av mer information om båda produkterna genom att klicka dig fram nedanför.

Firemill Brandsläckare som laddas med vanlig kolsyrepatron

899:-

Firemill är världens första brandsläckare som laddas med vanlig kolsyrepatron. Med en enkelt vrid aktiveras den och branden kvävs. Då den drivs av kolsyrepatron är den enkel att underhålla och även också lätt att öva med - innan branden bryter ut. Den är lika lämplig vid spisen som till gasolgrillen där fettbränder är väldigt vanliga. Firemill är en billig försäkring samtidigt som den ser smakfull ut i sin design. Firemill vann nyligen Reddot Design Awards i kategorin produktdesign. Den har en läderrem som gör att du kan ha den upphängd. Firemill - en produkt uppfunnen, utvecklad och tillverkad i Sverige.

Egenskaper för Firemill brandsläckare

 • Kolsyresläckare som laddas med vanlig kolsyrepatron
 • 1 st kolsyrepatron medföljer
 • Aktiveras med ett enkelt vrid
 • Effektiv vid fettbränder och andra bränder som kräver att branden kvävs
 • Perfekt komplement till spisen och gasolgrillen
 • Läderrem för stilfull upphängning
 • Vinnare i Reddot Design Awards
 • Ger totalt ca 8 sekunder kolsyrepuff per flaska
 • Firemill ersätter inte en vanlig brandsläckare, utan ska ses som ett komplement för snabb åtgärd.

Produktinformation i samarbete med Grillbloggen

Testsläckning med Firemill brandsläckare

TV-aktuella reklamfilmer

Designpris till brandsläckaren Firemill

Brandsläckaren Firemill korades nyligen till vinnare i kategorin ”Product Design” i årets upplaga av iF Design Award - en av världens största och mest prestigefyllda tävlingar inom innovativ produktdesign.(1) Drygt 6 400 bidrag från 54 länder tävlade i iF Design Award 2018 och en jury bestående av 63 oberoende experter från hela världen korade vinnare inom olika designdiscipliner. Firemill är en ny typ av brandsläckare som är avsedd för mindre bränder och som är ett komplement till den vanliga brandsläckaren/pulversläckaren.

Nexa Brandvarnare med optisk rökdetektering

69:-

Brandvarnare med optisk rökdetektering

De flesta bostadsbränder inträffar på natten. En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig. Brandvarnaren har en larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.

Viktiga att tänka på är att brandvarnarna placeras i taket och helst mitt i rummet, men minst 50 cm från vägg. Om du har flera våningar bör en brandvarnare placeras där trappan mynnar till den övre våningen. Det ska också vara ett fritt utrymme på minst 50 cm runt om brandvarnarna.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

C445_1 Brandsäkerhetspaket vit Firemill är världens första brandsläckare som laddas med vanlig kolsyrepatron. Med en enkelt vrid aktiveras den och branden kvävs. Då den drivs av kolsyrepatron är den enkel att underhålla och även också lätt att öva med - innan branden bryter ut. Den är lika lämplig vid spisen som till gasolgrillen där fettbränder är väldigt vanliga.  Brandvarnare med optisk rökdetektering De flesta bostadsbränder inträffar på natten. En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig. Brandvarnaren har en larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök. Ta del av mer information om båda produkterna genom att klicka dig fram nedanför. Brandskydd & Säkerhet 968 SEK 968 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Brandskydd & Säkerhet