Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Brandsläckare med 2 kg ABC-pulver

Nexa Brandsläckare Röd 2 kg

  Art.nr: 207256
  • 2 kg ABC-pulver
  • Klassning: 13A 89 BC
  • Certifierad av DNV
  • Väggfäste

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nexa Brandsläckare 2 kg

En brandsläckare bör finnas i var mans hem, bor man exempelvis i villa med flera våningsplan kan det rekommenderas att ha en brandsläckare per våning. Den bör också placeras lättillgängligt och bör kunna hanteras av alla familjemedlemmar.

Benämningen ABC står för lämplig släckning av bränder i trä, papp, olja, bensin och gas.

Nexas brandsläckare uppfyller alla krav inom EN-3 samt certifierad av DNV.
Klassning: 13A 89 BC

207256 Nexa Nexa Brandsläckare Röd 2 kg 13402 Nexa Brandsläckare 2 kg En brandsläckare bör finnas i var mans hem, bor man exempelvis i villa med flera våningsplan kan det rekommenderas att ha en brandsläckare per våning. Den bör också placeras lättillgängligt och bör kunna hanteras av alla familjemedlemmar. Benämningen ABC står för lämplig släckning av bränder i trä, papp, olja, bensin och gas. Nexas brandsläckare uppfyller alla krav inom EN-3 samt certifierad av DNV. Klassning: 13A 89 BC ​ Brandsläckare 5 3 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Brandskydd & Säkerhet
  3. Brandsläckare