Brandsläckare med 6 kg ABC-pulver

Nexa Brandsläckare vit, 6kg

  Art.nr: 196698
 • 6 kg ABC-pulver
 • Certifierad av DNV
 • Klassning: 43A 233BC
 • Diskret design till hemmet
 • Väggfäste

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Känn dig alltid trygg i hemmet om en brand skulle uppkomma. Nexas vita brandsläckare är säker och släcker de flesta material om det skulle börja brinna. Med en stilren diskret design monteras den enkelt på väggen och är alltid tillgänglig vid eventuell nödsituation.

Varför pulversläckare?

Med en sexkilos pulversläckare har även ovana personer goda förutsättningar att släcka de bränder som kan uppstå i ett hem. Den släcker branden snabbare och säkrare än en skumsläckare och har en oöverträffad släck-kapacitet i förhållande till sin vikt och storlek. 

ABC-släckare släcker de vanligaste bränderna i hemmet

Brandsläckare delas in i klasser efter vilken typ av bränder de kan släcka. Ovana användare rekommenderas att köpa en släckare med ABC-pulver som klarar alla typer av bränder, det vill säga bränder i fasta material, bränder i vätskor och gasbränder.

 • Klass A innebär bränder i vanliga material som brinner med både glöd och flamma. Det gäller de flesta inredningsmaterial. 
 • Klass B omfattar brand i vätskor, exempelvis bensin eller diesel. Dessa brinner med flamma men utan glöd.
 • Klass C innebär att släckmedlet kan användas för att släcka bränder i gas.

Egenskaper:

Väggfäste medföljer
ABC-pulver
Vikt: 6kg
Klassning: 43A 233BC

196698 Nexa Nexa Brandsläckare vit, 6kg 13436 Känn dig alltid trygg i hemmet om en brand skulle uppkomma. Nexas vita brandsläckare är säker och släcker de flesta material om det skulle börja brinna. Med en stilren diskret design monteras den enkelt på väggen och är alltid tillgänglig vid eventuell nödsituation. Varför pulversläckare? Med en sexkilos pulversläckare har även ovana personer goda förutsättningar att släcka de bränder som kan uppstå i ett hem. Den släcker branden snabbare och säkrare än en skumsläckare och har en oöverträffad släck-kapacitet i förhållande till sin vikt och storlek.  ABC-släckare släcker de vanligaste bränderna i hemmet Brandsläckare delas in i klasser efter vilken typ av bränder de kan släcka. Ovana användare rekommenderas att köpa en släckare med ABC-pulver som klarar alla typer av bränder, det vill säga bränder i fasta material, bränder i vätskor och gasbränder. Klass A innebär bränder i vanliga material som brinner med både glöd och flamma. Det gäller de flesta inredningsmaterial. Klass B omfattar brand i vätskor, exempelvis bensin eller diesel. Dessa brinner med flamma men utan glöd.Klass C innebär att släckmedlet kan användas för att släcka bränder i gas. Egenskaper: Väggfäste medföljerABC-pulverVikt: 6kgKlassning: 43A 233BC Brandsläckare 4,5 11 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Brandskydd & Säkerhet
 3. Brandsläckare