Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Förhindra branden med ett paket anpassat för mindre hem

Brandsläckningspaket litet

  Art.nr: C431_1
 • 2kg ABC-pulversläckare
 • Brandfilt i glasfiber
 • Certifierad av DNV
 • Klassning: 13A 89 BC
 • Står emot temperaturer upp till 500 grader

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Brandsläckningspaket litet
 • Nexa Brandfilt vit, 120x120cm
 • Nexa Brandsläckare vit, 2kg
Förhindra branden med ett paket anpassat för mindre hem

418:-

Känn dig alltid trygg i hemmet om en brand skulle uppkomma. Nexas vita brandsläckare är säker och släcker de flesta material om det skulle börja brinna. Med en stilren diskret design monteras den enkelt på väggen och är alltid tillgänglig vid eventuell nödsituation.

Varför pulversläckare?

Med en sexkilos pulversläckare har även ovana personer goda förutsättningar att släcka de bränder som kan uppstå i ett hem. Den släcker branden snabbare och säkrare än en skumsläckare och har en oöverträffad släck-kapacitet i förhållande till sin vikt och storlek. 

ABC-släckare släcker de vanligaste bränderna i hemmet

Brandsläckare delas in i klasser efter vilken typ av bränder de kan släcka. Ovana användare rekommenderas att köpa en släckare med ABC-pulver som klarar alla typer av bränder, det vill säga bränder i fasta material, bränder i vätskor och gasbränder. 

 • Klass A innebär bränder i vanliga material som brinner med både glöd och flamma. Det gäller de flesta inredningsmaterial.
 • Klass B omfattar brand i vätskor, exempelvis bensin eller diesel. Dessa brinner med flamma men utan glöd.
 • Klass C innebär att släckmedlet kan användas för att släcka bränder i gas.

Brandfilt i glasfiber

Brandfiltar tillverkade av glasfiber står emot temperaturer upp till 500 grader. Brandfiltar rekommenderas att användas vid bränder av vågräta ytor. Släcker material som kemikaliebränder, fettbränder eller tygmaterial så som kläder, sängkläder eller plana ytor.

Egenskaper:

 • Väggfäste medföljer
 • ABC-pulver
 • Vikt: 2kg
 • Klassning: 13A 89 BC
 • 1 styck brandfilt
 • Står emot temperaturer upp till 500 grader
 • Storlek: 120x120cm
 • Glasfiber
Nexa Brandfilt i glasfiber - 120x120cm

119:-

Nexa Brandfilt - 120x120

Brandfiltar tillverkade av glasfilter står emot temperaturer upp till 500 grader. Brandfiltar rekommenderas att användas vid bränder av vågaräta ytor. Släcker material som kemikalier, fettbränder eller tygmaterial som kläder, sängkläder eller andra plana ytor.

Nexa Brandsläckare med 2 kg ABC-pulver

299:-

En brandsläckare bör finnas i var mans hem, bor man exempelvis i villa med flera våningsplan kan det rekommenderas att ha en brandsläckare per våning. Den bör också placeras lättillgängligt och bör kunna hanteras av alla familjemedlemmar.

Benämningen ABC står för lämplig släckning av bränder i trä, papp, olja, bensin och gas.

Nexas brandsläckare uppfyller alla krav inom EN-3 samt certifierad av DNV.Klassning: 13A 89 BC

C431_1 Brandsläckningspaket litet Känn dig alltid trygg i hemmet om en brand skulle uppkomma. Nexas vita brandsläckare är säker och släcker de flesta material om det skulle börja brinna. Med en stilren diskret design monteras den enkelt på väggen och är alltid tillgänglig vid eventuell nödsituation. Varför pulversläckare? Med en sexkilos pulversläckare har även ovana personer goda förutsättningar att släcka de bränder som kan uppstå i ett hem. Den släcker branden snabbare och säkrare än en skumsläckare och har en oöverträffad släck-kapacitet i förhållande till sin vikt och storlek.  ABC-släckare släcker de vanligaste bränderna i hemmet Brandsläckare delas in i klasser efter vilken typ av bränder de kan släcka. Ovana användare rekommenderas att köpa en släckare med ABC-pulver som klarar alla typer av bränder, det vill säga bränder i fasta material, bränder i vätskor och gasbränder.  Klass A innebär bränder i vanliga material som brinner med både glöd och flamma. Det gäller de flesta inredningsmaterial.Klass B omfattar brand i vätskor, exempelvis bensin eller diesel. Dessa brinner med flamma men utan glöd.Klass C innebär att släckmedlet kan användas för att släcka bränder i gas. Brandfilt i glasfiber Brandfiltar tillverkade av glasfiber står emot temperaturer upp till 500 grader. Brandfiltar rekommenderas att användas vid bränder av vågräta ytor. Släcker material som kemikaliebränder, fettbränder eller tygmaterial så som kläder, sängkläder eller plana ytor. Egenskaper: Väggfäste medföljerABC-pulverVikt: 2kgKlassning: 13A 89 BC1 styck brandfiltStår emot temperaturer upp till 500 graderStorlek: 120x120cmGlasfiber Brandskydd & Säkerhet 418 SEK 418 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Brandskydd & Säkerhet