Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

MC- & cykellås med inbyggt larm på 110 dB

Safe n Sound Cablelock with alarm 0,7 m

  Art.nr: 1010639
  • Inbyggt larm (120 dB)
  • Längd: 70 cm
  • Tillverkad i stål
  • För inom- och utomhusbruk
  • Vikt: 700 g

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Safe'n'Sound Cablelock är ett MC/moped/cykellås med ett inbyggt larm på hela 110 decibel. Den flexibla designen gör att det blir enkelt att låsa fast ditt föremål och det tar bara ett ögonblick. Och det inbyggda larmet på 110 dB avskräcker ofta tjuven redan innan stöldförsöket har påbörjats, men om han skulle försöka så hör du det direkt. Låset drivs med två AAA batterier (ingår ej). 

Låset drivs av två AAA-batterier (medföljer inte). Komplettera därför med det.

1010639 Safe n Sound Safe n Sound Cablelock with alarm 0,7 m 1411 Safe'n'Sound Cablelock är ett MC/moped/cykellås med ett inbyggt larm på hela 110 decibel. Den flexibla designen gör att det blir enkelt att låsa fast ditt föremål och det tar bara ett ögonblick. Och det inbyggda larmet på 110 dB avskräcker ofta tjuven redan innan stöldförsöket har påbörjats, men om han skulle försöka så hör du det direkt. Låset drivs med två AAA batterier (ingår ej).  Låset drivs av två AAA-batterier (medföljer inte). Komplettera därför med det. Övrig säkerhet 489 SEK 489 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Brandskydd & Säkerhet
  3. Övrig säkerhet