Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Överfallslarm med LED-lampa och nyckelring

Safe n Sound Överfallslarm 130 dB (blå)

  Art.nr: 1010919
  • Stark 130 dB signal
  • SOS-knapp och sprint
  • Distraherar och uppmärksammar
  • Uppladdningsbart batteri
  • IP44-certifierad

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med ett överfallsalarm kan du känna dig tryggare. Detta larm har en extra stark signal på 130 dB så det är stor chans att förövaren avskräcks och att fler uppmärksammar vad som sker. Du aktiverar ljudsignalen genom att antingen snabbt dra ut sprinten eller genom att trycka på SOS-knappen två gånger. Ljudsignalen är aktiverad så länge du inte sätter tillbaka sprinten. Har du använd SOS-knappen kräver det att man håller inne samma knapp en stund.

Om du inte unnar dig ett överfallslarm själv så är det den perfekta gåvan till dem du bryr dig om. Till joggaren, friluftsmänniskan, promeneraren och barnbarnen. Den har utrustats med LED-lampa och uppladdningsbart batteri som du laddar via mikro-USB. Lätt, smidigt och smart.

1010919 Safe n Sound Safe n Sound Överfallslarm 130 dB (blå) SNSPAB Med ett överfallsalarm kan du känna dig tryggare. Detta larm har en extra stark signal på 130 dB så det är stor chans att förövaren avskräcks och att fler uppmärksammar vad som sker. Du aktiverar ljudsignalen genom att antingen snabbt dra ut sprinten eller genom att trycka på SOS-knappen två gånger. Ljudsignalen är aktiverad så länge du inte sätter tillbaka sprinten. Har du använd SOS-knappen kräver det att man håller inne samma knapp en stund. Om du inte unnar dig ett överfallslarm själv så är det den perfekta gåvan till dem du bryr dig om. Till joggaren, friluftsmänniskan, promeneraren och barnbarnen. Den har utrustats med LED-lampa och uppladdningsbart batteri som du laddar via mikro-USB. Lätt, smidigt och smart. Övrig säkerhet 5 2 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Brandskydd & Säkerhet
  3. Övrig säkerhet