Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brandvarnare med optisk rökdetektering

De flesta bostadsbränder inträffar på natten. En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig. Brandvarnaren har en larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.

Viktiga att tänka på är att brandvarnarna placeras i taket och helst mitt i rummet, men minst 50 cm från vägg. Om du har flera våningar bör en brandvarnare placeras där trappan mynnar till den övre våningen. Det ska också vara ett fritt utrymme på minst 50 cm runt om brandvarnarna.

Teknisk information

 • Larmsignal: 85 dB
 • Batteri: 1 st 9V batteri (Ingår)
 • Batteri livslängd: ca 1 år beroende på intillliggande miljö
 • Godkännande: EN 14604 / VdS / CE och R&TTE-godkänd
 • Mått: 100 x 34 mm
 • 3 års garanti
 • Levereras med pluggar och skruvar för montering
 • Bruksanvisning på Svenska - Norska - Finska & Engelska
Nexa Nexa KD-134A 2-pcs 13314 Brandvarnare med optisk rökdetekteringDe flesta bostadsbränder inträffar på natten. En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig. Brandvarnaren har en larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.Viktiga att tänka på är att brandvarnarna placeras i taket och helst mitt i rummet, men minst 50 cm från vägg. Om du har flera våningar bör en brandvarnare placeras där trappan mynnar till den övre våningen. Det ska också vara ett fritt utrymme på minst 50 cm runt om brandvarnarna.Teknisk information Larmsignal: 85 dBBatteri: 1 st 9V batteri (Ingår)Batteri livslängd: ca 1 år beroende på intillliggande miljöGodkännande: EN 14604 / VdS / CE och R&TTE-godkändMått: 100 x 34 mm3 års garantiLevereras med pluggar och skruvar för monteringBruksanvisning på Svenska - Norska - Finska & Engelska Brandvarnare 5 3 119 SEK 119 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Brandskydd
 3. Brandvarnare