Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brandvarnare med optisk rökdetektering

De flesta bostadsbränder inträffar på natten. En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig. Brandvarnaren har en larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.

Viktiga att tänka på är att brandvarnarna placeras i taket och helst mitt i rummet, men minst 50 cm från vägg. Om du har flera våningar bör en brandvarnare placeras där trappan mynnar till den övre våningen. Det ska också vara ett fritt utrymme på minst 50 cm runt om brandvarnarna.

Titta även på

(2 st)
  • Hög känslighet och pålitlighet
  • Varning vid lågt batteri
  • Testknapp

119:-

Titta även på

(2 st)
  • Hög känslighet och pålitlighet
  • Varning vid lågt batteri
  • Testknapp

119:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson 9V 2-pack Alkaline
(0 st)

39:-

Energizer Lithium 9v 1-pack
(1 st)

99:-

Nexa Nexa KD-134A 13311 Brandvarnare med optisk rökdetekteringDe flesta bostadsbränder inträffar på natten. En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Den reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig. Brandvarnaren har en larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.Viktiga att tänka på är att brandvarnarna placeras i taket och helst mitt i rummet, men minst 50 cm från vägg. Om du har flera våningar bör en brandvarnare placeras där trappan mynnar till den övre våningen. Det ska också vara ett fritt utrymme på minst 50 cm runt om brandvarnarna. Brandvarnare 4,7 3 69 SEK 69 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Brandskydd
  3. Brandvarnare