Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Optisk, självlärande brandvarnare i 2-pack

Nexa LM-101LC är en smart brandvarnare som antingen fungerar helt själv eller så kan du kopplas ihop med andra likadana brandvarnare. Du kan koppla upp till 12 olika brandvarnare trådlöst i samma system. Det självlärande kodsystemet är enkelt att förstå sig på.

Brandvarnaren har en ström samt larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.

Ger en larmsignal på ca 85 dB vid 3 meter avstånd. Observera att denna modell inte kan användas ihop med Litiumbatterier.

Teknisk specifikation

 • Frekvens: 433,92 MHz
 • Batteri: 1 x 9 volts supercell + 3 x AA-batterier (ingår)
 • Räckvidd: 40-60 meter beroende på omgivning
 • Godkännande: EN 14604 / Vds / CE och R&TTE
 • Mått: 120 x 50 mm

Test och skötsel av brandvarnare

Säkerställ att brandvarnaren fungerar:

 • när du har satt upp den.
 • en gång i månaden.
 • när du har varit bortrest en längre tid.

Testa den genom att trycka in testknappen och prova larmsignalen.
Byt batteri och rengör brandvarnaren årligen.
Dammsug och torka av den på utsidan.
Ha alltid ett extra batteri hemma.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nexa Nexa LM-101LC LM-101LC Optisk, självlärande brandvarnare i 2-packNexa LM-101LC är en smart brandvarnare som antingen fungerar helt själv eller så kan du kopplas ihop med andra likadana brandvarnare. Du kan koppla upp till 12 olika brandvarnare trådlöst i samma system. Det självlärande kodsystemet är enkelt att förstå sig på.Brandvarnaren har en ström samt larmtest-knapp och automatiskt varning vid låg batterinivå så att du alltid kan vara säker på att brandvarnaren signalerar vid upptäckt rök.Ger en larmsignal på ca 85 dB vid 3 meter avstånd. Observera att denna modell inte kan användas ihop med Litiumbatterier. Teknisk specifikation Frekvens: 433,92 MHzBatteri: 1 x 9 volts supercell + 3 x AA-batterier (ingår)Räckvidd: 40-60 meter beroende på omgivningGodkännande: EN 14604 / Vds / CE och R&TTEMått: 120 x 50 mm Test och skötsel av brandvarnare Säkerställ att brandvarnaren fungerar:när du har satt upp den.en gång i månaden.när du har varit bortrest en längre tid.Testa den genom att trycka in testknappen och prova larmsignalen.Byt batteri och rengör brandvarnaren årligen.Dammsug och torka av den på utsidan.Ha alltid ett extra batteri hemma. Brandvarnare 4,4 8 289 SEK 289 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Brandskydd
 3. Brandvarnare