Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder

Kärcher WV 6 Plus

  Art.nr: 1005398
 • Extra lång drifttid per laddning
 • Digital display visar kvarvarande batteritid
 • För rena och skinande fönster
 • Två olika munstycken
 • Enkel att öppna och tömma

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kärcher WV6 Plus är en batteridriven fönstertvätt som ser till att du får rena och skinande fönster utan ränder på nolltid. WV6 Plus har extra lång batteritid och ger dig 100 minuters användningstid på en laddning. Fönstertvätten kommer med nya patenterade silikonlister som ger ett perfekt resultat i ett svep. WV 6 Plus har en ergonomisk design och har en låg vikt vilket gör att du lätt styr fönstertvätten över stora och små ytor, den rymliga behållaren på 100 ml är enkel att öppna och tömma på smutsvatten.

Den kompakta, lätta och tystgående fönstertvätten kommer i snygg design och med många tillbehör och användningsområden, använd Kärcher WV6 Plus för exempelvis;  stora och små fönster, speglar, kakel och glasbord. I förpackningen medföljer en högeffektiv sprayflaska och mikrofiberduk samt ett extra smalare sugmunstycke.

Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder
Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder

Nya lister för snabb och effektiv rengöring

Kärcher WV 6 Plus har nya patenterade lister i silikon vilket möjliggör snabb och effektiv rengöring från kant till kant i ett svep. I förpackningen medföljer två olika sugmunstycken - ett brett på 280 mm samt ett smalare sugmunstycke på 170 mm

Extra lång batteritid

Fönstertvätten har en imponerande användningstid på 100 minuter per laddning vilket ger en ytkapacitet på hela 300 kvadratmeter. På framsidan av fönstertvätten finns en tydlig digital display som visar kvarvarande batteritid. Det utbytbara Li-Ion-batteriet har en snabb uppladdningstid och blir fulladdat efter 170 minuters laddning.

Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder

Specifikationer Kärcher WV 6 Plus:

 • Behållare: 100 ml
 • Arbetsbredd: 280 + 170 mm
 • Ytkapacitet: 300 m²/laddning
 • Batteridrift: 100 min
 • Uppladdningstid: 170 min
 • Vikt: 760 gram

Inkluderande tillbehör:

 • Batteri och laddare
 • Bredd sugmunstycke: 280 mm
 • Smalt sugmunstycke: 170 mm
 • Sprayflaska med mikrofiberduk
 • Fönstertvättmedel, koncentrat 20 ml
Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder
Kärcher Kärcher WV 6 Plus 16335100 Kärcher WV6 Plus är en batteridriven fönstertvätt som ser till att du får rena och skinande fönster utan ränder på nolltid. WV6 Plus har extra lång batteritid och ger dig 100 minuters användningstid på en laddning. Fönstertvätten kommer med nya patenterade silikonlister som ger ett perfekt resultat i ett svep. WV 6 Plus har en ergonomisk design och har en låg vikt vilket gör att du lätt styr fönstertvätten över stora och små ytor, den rymliga behållaren på 100 ml är enkel att öppna och tömma på smutsvatten. Den kompakta, lätta och tystgående fönstertvätten kommer i snygg design och med många tillbehör och användningsområden, använd Kärcher WV6 Plus för exempelvis;  stora och små fönster, speglar, kakel och glasbord. I förpackningen medföljer en högeffektiv sprayflaska och mikrofiberduk samt ett extra smalare sugmunstycke. Nya lister för snabb och effektiv rengöring Kärcher WV 6 Plus har nya patenterade lister i silikon vilket möjliggör snabb och effektiv rengöring från kant till kant i ett svep. I förpackningen medföljer två olika sugmunstycken - ett brett på 280 mm samt ett smalare sugmunstycke på 170 mm Extra lång batteritid Fönstertvätten har en imponerande användningstid på 100 minuter per laddning vilket ger en ytkapacitet på hela 300 kvadratmeter. På framsidan av fönstertvätten finns en tydlig digital display som visar kvarvarande batteritid. Det utbytbara Li-Ion-batteriet har en snabb uppladdningstid och blir fulladdat efter 170 minuters laddning. Specifikationer Kärcher WV 6 Plus: Behållare: 100 mlArbetsbredd: 280 + 170 mmYtkapacitet: 300 m²/laddningBatteridrift: 100 minUppladdningstid: 170 minVikt: 760 gram Inkluderande tillbehör: Batteri och laddareBredd sugmunstycke: 280 mmSmalt sugmunstycke: 170 mmSprayflaska med mikrofiberdukFönstertvättmedel, koncentrat 20 ml Fönstertvätt 5 1 999 SEK 999 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Fönstertvätt