Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätthanterlig allrengörare för skinande ytor

Kärcher MultiCleaner KV 4

  Art.nr: 1005397
 • Automatisk återfuktning av mikrofiberduk
 • Indikator för kvarvarande batteritid
 • För smidig och skrubbfri städning
 • Uppladdningsbart batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kärcher KV4 MultiCleaner är en kompakt och funktionell maskin med många användningsområden, använd allrengöraren inför fönstertvätt, för att avlägsna smuts på spishällen och diskbänken i köket eller för att rengöra kakel och duschväggar i badrummet. 

Den unika och handhållna Kärcher KV4 skurar och torkar av alla jämna ytor i ett svep. Med hjälp av lätta vibrationer och kontinuerlig återfuktning av mikrofiberduken avlägsnas även den mest envisa smutsen snabbt, effektivt och bekvämt. 

Låg vikt för smidig städning

Kärcher KV4 väger endast 0,5 kg och den lätta vikten kombinerat med stort och bekvämt handtag får du en lätthanterlig allrengörare för angenäm och effektiv städning. 

Maskinen fylls enkelt på med tvättmedel och vatten och den medföljande mikrofiberduken med kardborrefäste underlättar hanteringen för ett perfekt resultat.

Kärcher KV4
Kärcher KV4

Perfekt inför fönstertvätt

Använd Kärcher KV4 istället för sprayflaskan när det är dags för fönsterputsning och få snabbt resultat med skinande och rena fönster.

Kärcher KV4

Uppladdningsbart batteri

Kärcher KV4 drivs av ett uppladdningsbart Li-ion batteri med en batteridrift på 35 minuter och batteriet blir fulladdat igen på 160 minuter.
Du ser enkelt hur mycket batteri det är kvar i allrengöringsmaskinen med hjälp av den praktiska batteriindikatorn.

Specifikationer Kärcher KV4:

 • Batterispänning: 3,7 V
 • Uppladdningstid: 160 min
 • Batteridrift: 35 min
 • Vikt: 0,5 kg
 • Mått: 260 x 93 x 100 mm
  (Arbetsyta: 250 x 100 mm)

Inkluderande tillbehör:

 • Batteri och laddare
 • Mikrofiberduk
 • Tvättmedel, koncentrat 20 ml
Kärcher KV4
1005397 Kärcher Kärcher MultiCleaner KV 4 16339200 Kärcher KV4 MultiCleaner är en kompakt och funktionell maskin med många användningsområden, använd allrengöraren inför fönstertvätt, för att avlägsna smuts på spishällen och diskbänken i köket eller för att rengöra kakel och duschväggar i badrummet.  Den unika och handhållna Kärcher KV4 skurar och torkar av alla jämna ytor i ett svep. Med hjälp av lätta vibrationer och kontinuerlig återfuktning av mikrofiberduken avlägsnas även den mest envisa smutsen snabbt, effektivt och bekvämt.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Låg vikt för smidig städning Kärcher KV4 väger endast 0,5 kg och den lätta vikten kombinerat med stort och bekvämt handtag får du en lätthanterlig allrengörare för angenäm och effektiv städning.  Maskinen fylls enkelt på med tvättmedel och vatten och den medföljande mikrofiberduken med kardborrefäste underlättar hanteringen för ett perfekt resultat. Perfekt inför fönstertvätt Använd Kärcher KV4 istället för sprayflaskan när det är dags för fönsterputsning och få snabbt resultat med skinande och rena fönster. Uppladdningsbart batteri Kärcher KV4 drivs av ett uppladdningsbart Li-ion batteri med en batteridrift på 35 minuter och batteriet blir fulladdat igen på 160 minuter.Du ser enkelt hur mycket batteri det är kvar i allrengöringsmaskinen med hjälp av den praktiska batteriindikatorn. Specifikationer Kärcher KV4: Batterispänning: 3,7 VUppladdningstid: 160 minBatteridrift: 35 minVikt: 0,5 kgMått: 260 x 93 x 100 mm(Arbetsyta: 250 x 100 mm) Inkluderande tillbehör: Batteri och laddareMikrofiberdukTvättmedel, koncentrat 20 ml Ångtvätt 2,2 4 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Ångtvätt