Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Energieffektiv dammsugare med HEPA 12-filter

Andersson Dammsugare VMC 2.5

  Art.nr: 1006630
 • 700 W med 150 W sugeffekt
 • Ljudnivå: 80 dB
 • Påse: A9351
 • HEPA 12-filter
 • 7 m arbetsradie

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson VMC 2.5 är en dammsugare i läcker röd design. Dammsugaren är otroligt energieffektiv med en motor på 700 W och sugeffekt på 150 W. På dammsugaren finns HEPA-12 filter vilket medför att dammet stannar i dammsugaren och ditt hem blir fantastiskt rent. Dess stora gummihjul gör dammsugaren lätt och skön att använda oavsett underlag.

Energieffektiv med otroligt effektiv rengöringskraft

Andersson VMC 2.5 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 150 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du ska dammsuga, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten.

Arbetsradie

Dammsugaren har en arbetsradie på 7 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning.

Indikator för full dammsugarpåse

Dammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse.

Stora gummihjul

De stora hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.

Två extra munstycken

Tillsammans med denna dammsugare medföljer totalt tre olika munstycken. Utöver det vanliga dammsugarmunstycket får du ett munstycke som lämpar sig väl när du vill damma av möbler och textilier i hemmet och ett fogmunstycke som passar perfekt mellan och bakom element och andra trånga utrymmen. 

Munstyckena är behändigt placerade under luckan till dammpåsen, så att du enkelt kan byta munstycke under dammsugningen. När du sedan är färdig med munstycket och vill använda huvudmunstycket igen så kan du sätta tillbaka munstycket på sin plats under luckan. Med alla munstycken på samma ställe blir risken för att något munstycke försvinner betydligt mindre. Det blir även enklare för dig att byta munstycke under dammsugningen.

Medföljande munstycken hittar du under påsluckan

HEPA 12-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam.

Egenskaper för Andersson VMC 2.5 dammsugare

 • 700 W med 150 W sugeffekt
 • Reglerbar sugeffekt
 • Indikation för påsbyte
 • Kabellängd: 5 m 
 • Dammpåsevolym: 3 liter
 • Påse: Andersson A9351
 • Mått (B x D x H): 469 x 315 x 255 mm
 • Vikt: 6 kg
 • Medföljande dammsugarmunstycken: Huvudmunstycke, dammunstycke, munstycke för springor

Titta även på

Mer effekt

(28 st)
 • 800 W motoreffekt
 • 71 dB max ljudnivå
 • Påse: Andersson A9351

990:-

Titta även på

Mer effekt

(28 st)
 • 800 W motoreffekt
 • 71 dB max ljudnivå
 • Påse: Andersson A9351

990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006630 Andersson Andersson Dammsugare VMC 2.5 17MA Andersson VMC 2.5 är en dammsugare i läcker röd design. Dammsugaren är otroligt energieffektiv med en motor på 700 W och sugeffekt på 150 W. På dammsugaren finns HEPA-12 filter vilket medför att dammet stannar i dammsugaren och ditt hem blir fantastiskt rent. Dess stora gummihjul gör dammsugaren lätt och skön att använda oavsett underlag. Energieffektiv med otroligt effektiv rengöringskraft Andersson VMC 2.5 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 150 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du ska dammsuga, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten. Arbetsradie Dammsugaren har en arbetsradie på 7 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning. Indikator för full dammsugarpåse Dammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse. Stora gummihjul De stora hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder. Två extra munstycken Tillsammans med denna dammsugare medföljer totalt tre olika munstycken. Utöver det vanliga dammsugarmunstycket får du ett munstycke som lämpar sig väl när du vill damma av möbler och textilier i hemmet och ett fogmunstycke som passar perfekt mellan och bakom element och andra trånga utrymmen. Munstyckena är behändigt placerade under luckan till dammpåsen, så att du enkelt kan byta munstycke under dammsugningen. När du sedan är färdig med munstycket och vill använda huvudmunstycket igen så kan du sätta tillbaka munstycket på sin plats under luckan. Med alla munstycken på samma ställe blir risken för att något munstycke försvinner betydligt mindre. Det blir även enklare för dig att byta munstycke under dammsugningen. HEPA 12-filter HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam. Egenskaper för Andersson VMC 2.5 dammsugare 700 W med 150 W sugeffektReglerbar sugeffektIndikation för påsbyteKabellängd: 5 m Dammpåsevolym: 3 literPåse: Andersson A9351Mått (B x D x H): 469 x 315 x 255 mmVikt: 6 kgMedföljande dammsugarmunstycken: Huvudmunstycke, dammunstycke, munstycke för springor Dammsugare 4 2 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Dammsugare