Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dammsugare med låg energiförbrukning

Andersson Dammsugare VMC 3.4

  Art.nr: 1006631
  • 800 W motoreffekt
  • 71 dB max ljudnivå
  • Påse: Andersson A9351
  • HEPA 12-filter
  • Fem munstycken

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson VMC 3.4 är en dammsugare med låg energiförbrukning som utrustats med ett stort urplock av funktioner som tillsammans med hög effekt gör dammsugningen till ett rent nöje. Med en ljudnivå på 71 decibel så skonar du inte bara dina familj utan även husdjur och grannar från onödigt buller.

Ställbar sugeffekt

Denna dammsugare har ställbar sugeffekt. Du väljer själv vilken styrka du behöver beroende på vad som skall rengöras.

Totalt 9 meter arbetsradie

Dammsugaren ha en lång sladd som är 7 meter och tillsammans med dammsugare, slang och teleskoprör får du en arbetsradie på 9 meter. Sladdvindan är självindragande så du enkelt rullar in sladden med bara en knapptryckning. Den stora knappen ovanpå dammsugaren gör att du lätt trycker på den med foten.

HEPA 12-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA-filtret som renar luften. HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. 

Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam.

Fyra extra munstycken

Med denna dammsugare medföljer totalt fem olika munstycken så du har ett speciellt utformat munstycke för varje tillfälle. Utöver det vanliga golvmunstycket för alla typer av golv och mattor, får du med ett extra parkettmunstycke med borste som passar känsliga golvytor och ger perfekt resultat på hårda golv, särskilt parkett och kakelplattor. 

Dammsugare med extra munstycken Andersson VMC 3.4

Den mjuka runda specialborsten passar bra till möbler och textilier såsom soffor och gardiner. Slutligen medföljer ett smalt fogmunstycke som är perfekt mellan och bakom element och andra trånga utrymmen och ett mini-turbo-munstycke.

1006631 Andersson Andersson Dammsugare VMC 3.4 17MA eco Andersson VMC 3.4 är en dammsugare med låg energiförbrukning som utrustats med ett stort urplock av funktioner som tillsammans med hög effekt gör dammsugningen till ett rent nöje. Med en ljudnivå på 71 decibel så skonar du inte bara dina familj utan även husdjur och grannar från onödigt buller. Ställbar sugeffekt Denna dammsugare har ställbar sugeffekt. Du väljer själv vilken styrka du behöver beroende på vad som skall rengöras. Totalt 9 meter arbetsradie Dammsugaren ha en lång sladd som är 7 meter och tillsammans med dammsugare, slang och teleskoprör får du en arbetsradie på 9 meter. Sladdvindan är självindragande så du enkelt rullar in sladden med bara en knapptryckning. Den stora knappen ovanpå dammsugaren gör att du lätt trycker på den med foten. HEPA 12-filter HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA-filtret som renar luften. HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker.  Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam. Fyra extra munstycken Med denna dammsugare medföljer totalt fem olika munstycken så du har ett speciellt utformat munstycke för varje tillfälle. Utöver det vanliga golvmunstycket för alla typer av golv och mattor, får du med ett extra parkettmunstycke med borste som passar känsliga golvytor och ger perfekt resultat på hårda golv, särskilt parkett och kakelplattor.  Den mjuka runda specialborsten passar bra till möbler och textilier såsom soffor och gardiner. Slutligen medföljer ett smalt fogmunstycke som är perfekt mellan och bakom element och andra trånga utrymmen och ett mini-turbo-munstycke. Dammsugare 4,6 39 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugare