Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Tystgående dammsugare med fjärr och digital display

Andersson Dammsugare VMC 3.7

  Art.nr: 1006632
 • 700 W motoreffekt
 • 64 dB max ljudnivå
 • Påse: Andersson A9351
 • Fjärrkontroll på handtaget
 • HEPA 13-filter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Super Silent VMC 3.7 är en tystgående dammsugare som utrustats med ett stort urplock av funktioner som tillsammans med hög effekt gör dammsugningen till ett rent nöje. Med en ljudnivå på endast 62 decibel så skonar du inte bara dina familj utan även husdjur och grannar från onödigt buller. Trots sin låga ljudnivå presterar dammsugaren över förväntan.

Andersson Super Silent VMC 3.7 är den förfinade efterföljaren till populära VMC 3.6 med uppdaterat, ännu bättre munstycke.

Dammsugare med ställbar sugeffekt

Denna dammsugare har ställbar sugeffekt. Du väljer mellan fyra lägen. Aktuellt värde visas på den digitala displayen med en siffra från 1-4.  Det lägsta värdet har lägre sugeffekt och ger det tystaste arbetsläget medan 4 ger högst sugeffekt.

Andersson VMC 3,5 dammsugare

Fjärrkontroll på handtaget

Andersson Super Silent VMC 3.6 har utrustats med en fjärrkontroll på handtaget där du reglerar sugeffekten samt startar och stänger av dammsugaren. Perfekt för att slippa böja på ryggen i onödan. Det går även bra att starta/stoppa VMC 3.6 via den stora knappen ovanpå dammsugaren.

Stor arbetsradie

Dammsugaren ha en lång sladd som är 9 meter och tillsammans med dammsugare, slang och teleskoprör får du en arbetsradie på 11 meter. Sladdvindan är självindragande så du enkelt rullar in sladden med bara en knapptryckning. Den stora knappen ovanpå dammsugaren gör att du lätt trycken på den med foten.

HEPA 13-filter

Det effektiva HEPA 13-filtret ser till att ditt hem alltid hålls fräscht och rent genom att det fångar upp till 99,9 % av alla dammpartiklar och bakterier. Idealiskt för personer med allergier.

Fyra extra munstycken

Tillsammans med denna dammsugare medföljer totalt fem olika munstycken så har du ett speciellt utformat munstycke för varje tillfälle. Utöver det vanliga golvmunstycket för alla typer av golv och mattor, får du med ett extra parkettmunstycke med borst passande känsliga golvytor som ger perfekt resultat på hårda golv, särskilt parkett och kakelplattor. 

Tyst dammsugare med många munstycken Andersson VMC 3.5

Den mjuka specialborsten och det rundade munstycket passar bra till möbler och textilier såsom soffor och gardiner. Slutligen medföljer ett smalt fogmunstycke som är perfekt mellan och bakom element och andra trånga utrymmen.

Amdersson VMC 3.7 Supertyst dammsugare

Titta även på

(6 st)
 • Ergonomiskt handtag med fjärrkontroll
 • Effektivt FlowMotion-munstycke
 • Påse: Electrolux S-bag

1 990:-

Titta även på

(6 st)
 • Ergonomiskt handtag med fjärrkontroll
 • Effektivt FlowMotion-munstycke
 • Påse: Electrolux S-bag

1 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006632 Andersson Andersson Dammsugare VMC 3.7 VCB46BCE3-70 Andersson Super Silent VMC 3.7 är en tystgående dammsugare som utrustats med ett stort urplock av funktioner som tillsammans med hög effekt gör dammsugningen till ett rent nöje. Med en ljudnivå på endast 62 decibel så skonar du inte bara dina familj utan även husdjur och grannar från onödigt buller. Trots sin låga ljudnivå presterar dammsugaren över förväntan. Andersson Super Silent VMC 3.7 är den förfinade efterföljaren till populära VMC 3.6 med uppdaterat, ännu bättre munstycke. Dammsugare med ställbar sugeffekt Denna dammsugare har ställbar sugeffekt. Du väljer mellan fyra lägen. Aktuellt värde visas på den digitala displayen med en siffra från 1-4.  Det lägsta värdet har lägre sugeffekt och ger det tystaste arbetsläget medan 4 ger högst sugeffekt. Fjärrkontroll på handtaget Andersson Super Silent VMC 3.6 har utrustats med en fjärrkontroll på handtaget där du reglerar sugeffekten samt startar och stänger av dammsugaren. Perfekt för att slippa böja på ryggen i onödan. Det går även bra att starta/stoppa VMC 3.6 via den stora knappen ovanpå dammsugaren. Stor arbetsradie Dammsugaren ha en lång sladd som är 9 meter och tillsammans med dammsugare, slang och teleskoprör får du en arbetsradie på 11 meter. Sladdvindan är självindragande så du enkelt rullar in sladden med bara en knapptryckning. Den stora knappen ovanpå dammsugaren gör att du lätt trycken på den med foten. HEPA 13-filter Det effektiva HEPA 13-filtret ser till att ditt hem alltid hålls fräscht och rent genom att det fångar upp till 99,9 % av alla dammpartiklar och bakterier. Idealiskt för personer med allergier. Fyra extra munstycken Tillsammans med denna dammsugare medföljer totalt fem olika munstycken så har du ett speciellt utformat munstycke för varje tillfälle. Utöver det vanliga golvmunstycket för alla typer av golv och mattor, får du med ett extra parkettmunstycke med borst passande känsliga golvytor som ger perfekt resultat på hårda golv, särskilt parkett och kakelplattor.  Den mjuka specialborsten och det rundade munstycket passar bra till möbler och textilier såsom soffor och gardiner. Slutligen medföljer ett smalt fogmunstycke som är perfekt mellan och bakom element och andra trånga utrymmen. Dammsugare 3,9 26 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Dammsugare