Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt dammsugare med justerbar sugeffekt

Andersson VMC 1.2

  Art.nr: 238210
 • 700 W motoreffekt
 • 79 db ljudnivå
 • Påse: Andersson A9351
 • Arbetsradie: 7 meter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson VMC 1.2 är en kompakt dammsugare med högsta energiklass. Steglös effektkontroll låter dig anpassa sug efter underlag och dammsugaren tar sig mjukt och stabilt fram över golvet med sina stora gummihjul.

Energieffektiv dammsugare med god rengöringsförmåga

Andersson VMC 1.1 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 140 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du ska dammsuga, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten.

HEPA 12-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam!

Stora gummihjul

De stora hjulen bak gör det stabilt och enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.

Arbetsradie och dammpåse

Dammsugaren har en arbetsradie på 7 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning och indikator för full dammpåse.

Egenskaper för Andersson VMC 1.1 dammsugare

 • 700 W motoreffekt
 • 140 W sugeffekt
 • Stora gummihjul
 • 5 m kabellängd
 • 7 m arbetsradie
 • 1,5 liter påsvolym
 • 345 x 262 x 215 mm
 • 4,6 kg

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

238210 Andersson Andersson VMC 1.2 Andersson VMC 1.2 är en kompakt dammsugare med högsta energiklass. Steglös effektkontroll låter dig anpassa sug efter underlag och dammsugaren tar sig mjukt och stabilt fram över golvet med sina stora gummihjul. Energieffektiv dammsugare med god rengöringsförmåga Andersson VMC 1.1 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 140 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du ska dammsuga, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten. HEPA 12-filter HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam! Stora gummihjul De stora hjulen bak gör det stabilt och enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder. Arbetsradie och dammpåse Dammsugaren har en arbetsradie på 7 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning och indikator för full dammpåse. Egenskaper för Andersson VMC 1.1 dammsugare 700 W motoreffekt140 W sugeffektStora gummihjul5 m kabellängd7 m arbetsradie1,5 liter påsvolym345 x 262 x 215 mm4,6 kg Dammsugare 3,8 12 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Dammsugare