Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Energieffektiv och tystgående dammsugare

Andersson VMC 3.2

  Art.nr: 207730
  • Effekt på 700 W
  • Ljudnivå: 72 dB
  • Påse: Andersson A9351
  • Arbetsradie 11 meter
  • Ecoline-motor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson VMC 3.2 är en tystgående dammsugare som har ett ergonomiskt handtag. Ljudnivån är på låga 72 dB och med HEPA 13-filter så får du en ren utblåsluft. På baksidan sitter en grill precis som fram på en bil vilket gör det här till en riktigt läcker och effektiv dammsugare i elegant design.

Andersson VMC 3.2

Motoreffekten är på 700 W och då det är en ECO-motor motsvarar detta den traditionella 2400 W motorn på andra modeller.

Arbetsradie

Dammsugaren har en arbetsradie på 11 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Sugeffekten ställs in via elektroniskt strömvred på dammsugaren. Utöver detta har dammsugaren automatisk sladdupprullning.

HEPA 13-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam! HEPA-filtret är dessutom sköljbart och bör sköljas av ungefär en gång per kvartal.

Låg ljudnivå

Tack vare en ljudnivå så låg som endast 72 dB behöver du inte oroa dig för att dammsuga om någon ser på TV eller läser. Det stör inte!

Munstycken

Förutom det omställbara golvmunstycket får du med ett möbelmunstycke så att du kan dammsuga ur t.ex soffan eller stolarna vid matbordet samt ett textilmunstycke för textiler såsom gardiner.

207730 Andersson Andersson VMC 3.2 Andersson VMC 3.2 är en tystgående dammsugare som har ett ergonomiskt handtag. Ljudnivån är på låga 72 dB och med HEPA 13-filter så får du en ren utblåsluft. På baksidan sitter en grill precis som fram på en bil vilket gör det här till en riktigt läcker och effektiv dammsugare i elegant design.Andersson VMC 3.2Motoreffekten är på 700 W och då det är en ECO-motor motsvarar detta den traditionella 2400 W motorn på andra modeller.ArbetsradieDammsugaren har en arbetsradie på 11 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Sugeffekten ställs in via elektroniskt strömvred på dammsugaren. Utöver detta har dammsugaren automatisk sladdupprullning.HEPA 13-filterHEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam! HEPA-filtret är dessutom sköljbart och bör sköljas av ungefär en gång per kvartal.Låg ljudnivåTack vare en ljudnivå så låg som endast 72 dB behöver du inte oroa dig för att dammsuga om någon ser på TV eller läser. Det stör inte!MunstyckenFörutom det omställbara golvmunstycket får du med ett möbelmunstycke så att du kan dammsuga ur t.ex soffan eller stolarna vid matbordet samt ett textilmunstycke för textiler såsom gardiner. Dammsugare 4,3 38 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugare