Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Miljövänlig dammsugare med smarta funktioner

Electrolux Pure D8.2 PD82-GREEN

  Art.nr: 1011227
 • 600 W motoreffekt (max)
 • Påse: Electrolux S-bag
 • 75 % återvunnen plast
 • Tyst - ned till endast 57 dB
 • Välbalanserat bärhandtag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux Pure D8.2 PD82-GREEN är en innovativ dammsugare som inte bara ger en effektiv städning utan även är byggd med 75 % återvunnet material, helt utan kompromissa på kvalitet. Den känner av underlaget som du dammsugare på och anpassar automatiskt sugeffekten efter behov. En tyst teknologi som ger en dämpad dammsugning utan att tumma på prestandan och ett nytt munstycke som ger en imponerande uppsugning av både smått och stort, allt från minsta dammpartikel till frukostflingor.

Till skillnad från Pure D8.2 PD82-8DB så saknar denna modell effektreglering och on/off-knapp på handtaget. Effektregleringen sköts därför på själva dammsugaren.

Automatisk effektreglering

Pure D8.2 ger dig en intelligent dammsugning. Med hjälp av SmartMode-teknik känner den automatisk av vilken golvtyp du städar och anpassar sugeffekten utefter detta. Det medför att du kan glida från matta till parkett utan att behöva reglera effekten själv.

Unikt tyst på alla golv

Njut utav en tyst städning utan att tumma på resultatet. Pure D8.2 har utrustats med så kallat PureSound-system som kombinerar motor, tätt system och design på munstycket för att uppnå tystast möjlig drift. Nu kan du äntligen dammsuga utan att störa.

Enastående dammupptagning på alla golvtyper

Det nya munstycket OneGo Power Clean-munstycket ger en överlägsen uppsamling av både små och stora partiklar, oavsett vilken golvtyp du dammsuger. Allt i en jämn rörelse.

75 % återvunnen plast

Electrolux har tagit en medveten strategi för vår planet och skapat en dammsugare från 75% återvunnet material. Utan att kompromissa med kvaliteten är PURE D8.2 det hållbara valet.

Balanserat bärhandtag

Dammsugaren är enkel och smidig att lyfta och bära med ett specialutformat bärhandtag. Det har placerats i mitten så att vikten fördelas jämnt. Konstruerat för enkel, balanserad lyftning.

Mjuka gummihjul

Med mjuka gummihjul så undviker du repiga golv under tiden du städar. Dessutom så minskar ljudnivån när du drar dammsugaren efter dig.

Smidigt avtagbart handtag

Handtaget har en interlock funktion så att du enkelt kan ta bort det från dammsugarröret för att komma åt trånga utrymmen.

Titta även på

Effektreglering på handtaget

(2 st)
 • 600 W motoreffekt (max)
 • Tyst - ned till endast 57 dB
 • Påse: Electrolux S-bag

2 290:-

Titta även på

Effektreglering på handtaget

(2 st)
 • 600 W motoreffekt (max)
 • Tyst - ned till endast 57 dB
 • Påse: Electrolux S-bag

2 290:-

1011227 Electrolux Electrolux Pure D8.2 PD82-GREEN 900401105 Electrolux Pure D8.2 PD82-GREEN är en innovativ dammsugare som inte bara ger en effektiv städning utan även är byggd med 75 % återvunnet material, helt utan kompromissa på kvalitet. Den känner av underlaget som du dammsugare på och anpassar automatiskt sugeffekten efter behov. En tyst teknologi som ger en dämpad dammsugning utan att tumma på prestandan och ett nytt munstycke som ger en imponerande uppsugning av både smått och stort, allt från minsta dammpartikel till frukostflingor. Till skillnad från Pure D8.2 PD82-8DB så saknar denna modell effektreglering och on/off-knapp på handtaget. Effektregleringen sköts därför på själva dammsugaren. Automatisk effektreglering Pure D8.2 ger dig en intelligent dammsugning. Med hjälp av SmartMode-teknik känner den automatisk av vilken golvtyp du städar och anpassar sugeffekten utefter detta. Det medför att du kan glida från matta till parkett utan att behöva reglera effekten själv. Unikt tyst på alla golv Njut utav en tyst städning utan att tumma på resultatet. Pure D8.2 har utrustats med så kallat PureSound-system som kombinerar motor, tätt system och design på munstycket för att uppnå tystast möjlig drift. Nu kan du äntligen dammsuga utan att störa. Enastående dammupptagning på alla golvtyper Det nya munstycket OneGo Power Clean-munstycket ger en överlägsen uppsamling av både små och stora partiklar, oavsett vilken golvtyp du dammsuger. Allt i en jämn rörelse. 75 % återvunnen plast Electrolux har tagit en medveten strategi för vår planet och skapat en dammsugare från 75% återvunnet material. Utan att kompromissa med kvaliteten är PURE D8.2 det hållbara valet. Balanserat bärhandtag Dammsugaren är enkel och smidig att lyfta och bära med ett specialutformat bärhandtag. Det har placerats i mitten så att vikten fördelas jämnt. Konstruerat för enkel, balanserad lyftning. Mjuka gummihjul Med mjuka gummihjul så undviker du repiga golv under tiden du städar. Dessutom så minskar ljudnivån när du drar dammsugaren efter dig. Smidigt avtagbart handtag Handtaget har en interlock funktion så att du enkelt kan ta bort det från dammsugarröret för att komma åt trånga utrymmen. Dammsugare 2090 SEK 2090 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Dammsugare