Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dammsugare med fjärrkontroll på ergonomiskt handtag

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX

  Art.nr: 1009743
  • Ergonomiskt handtag med fjärrkontroll
  • Effektivt FlowMotion-munstycke
  • Påse: Electrolux S-bag
  • Fjärrkontroll på handtaget
  • AeroPro 3-i-1 munstycke

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX är en energieffektiv dammsugare med smarta funktioner. Energieffektiv utan att tumma på prestandan! Den garanterar en extra låg ljudnivå med sitt FlowMotion-munstycke som tillsammans med aerodynamisk utformning ger en effektiv och kraftfull dammsugning. Handtaget är ergonomiskt och har integrerad fjärrkontroll. Där justerar du sugeffekt samt stänger av och sätter på dammsugaren, utan att behöva böja dig ned.

FlowMotion-munstycke med låg ljudnivå

Electrolux FlowMotion-munstycke garanterar en extra låg ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencers aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån.

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX

Fjärrkontroll på handtaget

Handtaget på Pure D9 är av ergonomisk typ och gör det lätt att navigera sig genom hemmet. Fjärrkontrollen gör det busenkelt att justera sugeffekt och sätta på och stänga av dammsugaren. På så sätt sparar du på rygg och kropp så du inte behöver böja dig ned till dammsugaren.

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX

Extra stora hjul

De extra stora hjulen och kullagermunstycket är konstruerade för att fungera exemplariskt  tillsammans. Med mjuka gummihjul så undviker du repiga golv under tiden du städar. Dessutom så minskar ljudnivån när du drar dammsugaren efter dig.

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX

PureFlow

PureFlow-systemet arbetar inuti Pure D9 för att öka energieffektiviteten med 30 %* under tiden som det rengör med samma obevekliga effektivitet, så att inget damm slipper undan. * Jämfört med 2017 testvinnare UltraOne ZUOGREEN +.

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX

CleanLift-handtag

S-bag®-påsen sluter åt tätt omkring dammet så att det inte kommer tillbaka ut i ditt hem igen när du dammsuger eller när det är dags att byta påse. Med CleanLift-handtaget klickar du ut den hygieniskt med en snabb knyck med handleden.

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX

Trappstativ

Du behöver inte hålla ett öga på Pure D9 när du dammsuger trappan. Det inbyggda trappstativet säkerställer att Pure D9 står stilla och upprätt medan du vilar på dina steg.

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX

Dessutom...

Med det medföljande AeroPro 3-i-1-munstycket dammsuger du soffor, små hörn och andra otillgängliga ytor. Vad du än behöver dammsuga blir resultatet alltid perfekt med Aeropro™ 3-i-1. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar.

Electrolux Pure D9 PD91-6PTX
1009743 Electrolux Electrolux Pure D9 PD91-6PTX 900940610 Electrolux Pure D9 PD91-6PTX är en energieffektiv dammsugare med smarta funktioner. Energieffektiv utan att tumma på prestandan! Den garanterar en extra låg ljudnivå med sitt FlowMotion-munstycke som tillsammans med aerodynamisk utformning ger en effektiv och kraftfull dammsugning. Handtaget är ergonomiskt och har integrerad fjärrkontroll. Där justerar du sugeffekt samt stänger av och sätter på dammsugaren, utan att behöva böja dig ned. FlowMotion-munstycke med låg ljudnivå Electrolux FlowMotion-munstycke garanterar en extra låg ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencers aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån. Fjärrkontroll på handtaget Handtaget på Pure D9 är av ergonomisk typ och gör det lätt att navigera sig genom hemmet. Fjärrkontrollen gör det busenkelt att justera sugeffekt och sätta på och stänga av dammsugaren. På så sätt sparar du på rygg och kropp så du inte behöver böja dig ned till dammsugaren. Extra stora hjul De extra stora hjulen och kullagermunstycket är konstruerade för att fungera exemplariskt  tillsammans. Med mjuka gummihjul så undviker du repiga golv under tiden du städar. Dessutom så minskar ljudnivån när du drar dammsugaren efter dig. PureFlow PureFlow-systemet arbetar inuti Pure D9 för att öka energieffektiviteten med 30 %* under tiden som det rengör med samma obevekliga effektivitet, så att inget damm slipper undan. * Jämfört med 2017 testvinnare UltraOne ZUOGREEN +. CleanLift-handtag S-bag®-påsen sluter åt tätt omkring dammet så att det inte kommer tillbaka ut i ditt hem igen när du dammsuger eller när det är dags att byta påse. Med CleanLift-handtaget klickar du ut den hygieniskt med en snabb knyck med handleden. Trappstativ Du behöver inte hålla ett öga på Pure D9 när du dammsuger trappan. Det inbyggda trappstativet säkerställer att Pure D9 står stilla och upprätt medan du vilar på dina steg. Dessutom... Med det medföljande AeroPro 3-i-1-munstycket dammsuger du soffor, små hörn och andra otillgängliga ytor. Vad du än behöver dammsuga blir resultatet alltid perfekt med Aeropro™ 3-i-1. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar. Dammsugare 4,8 6 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugare