Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lättmanövrerad dammsugare med avancerad ljuddämpning

Electrolux SilentPerformer ESP72DB

  Art.nr: 247895
  • 650 W motoreffekt
  • 70 dB max ljudnivå
  • Påse: Electrolux S-bag
  • 12 m arbetsradie
  • Effektreglering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux SilentPerformer ESP72DB är det perfekta valet för dig som söker en tystgående och smidig dammsugare med riktigt bra sugkraft. Electrolux SilentPerformer ger dig en lätthanterlig städupplevelse för perfekt städresultat.

Silence Pro System

Att dammsuga i tystnad är något vi alla har önskat oss länge. Silence Pro System optimerar sugförmågan i kombination av att hålla en låg ljudnivå för att inte störa nära och kära runtomkring oss. 

Multi Room System & 360° Motion Technology

ESP72DB ger dig en dynamisk sugkraft och hjul som möjliggör för stabila vändningar. Med 360° Motion Technology är det lättare att dammsuga runt möbler och över mattor. Sladden på 9 meter och räckvidden på 12 meter totalt underlättar för dig att gå mellan olika rum utan att behöva byta strömuttag. 

247895 247895 Electrolux Electrolux SilentPerformer ESP72DB ESP72DB Electrolux SilentPerformer ESP72DB är det perfekta valet för dig som söker en tystgående och smidig dammsugare med riktigt bra sugkraft. Electrolux SilentPerformer ger dig en lätthanterlig städupplevelse för perfekt städresultat. Silence Pro System Att dammsuga i tystnad är något vi alla har önskat oss länge. Silence Pro System optimerar sugförmågan i kombination av att hålla en låg ljudnivå för att inte störa nära och kära runtomkring oss.  Multi Room System & 360° Motion Technology ESP72DB ger dig en dynamisk sugkraft och hjul som möjliggör för stabila vändningar. Med 360° Motion Technology är det lättare att dammsuga runt möbler och över mattor. Sladden på 9 meter och räckvidden på 12 meter totalt underlättar för dig att gå mellan olika rum utan att behöva byta strömuttag.  Dammsugare 4,1 78 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugare