Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Effektiv dammsugare med justerbar effektreglering

Electrolux UltraOne EUO93IW

  Art.nr: 1007470
  • 850 W motoreffekt
  • 65 dB ljudnivå
  • Påse: Electrolux S-bag
  • 12 m arbetsradie
  • Extra munstycken medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Electrolux UltraOne EUO93IW är utrustad med unik SilentAir-teknologi som ger den ett högt luftflöde och kraftfull sugförmåga samtidigt som den har en låg ljudnivå ned till 65 dB. Helt utan att tumma på prestandan.

Silent Air Technology för en extra tyst drift

Med UltraOne EUO93IW skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst FlowMotion-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form. Tillsammans med FlowMotion-munstycket kommer du ned i endast 65 dB.

Silent Air Technology för en extra tyst drift

FlowMotion-munstycke ger extra låg ljudnivå

Electrolux FlowMotion-munstycke garanterar en extra låg ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencers aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån.

FlowMotion-munstycke ger extra låg ljudnivå

AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad

Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga. Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten.

AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad

AeroPro 3-i-1

Med det medföljande AeroPro 3-i-1-munstycket dammsuger du soffor, små hörn och andra otillgängliga ytor. Vad du än behöver dammsuga blir resultatet alltid perfekt med Aeropro™ 3-i-1. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar.

AeroPro 3-i-1-munstycke
1007470 Electrolux Electrolux UltraOne EUO93IW 900940540 Electrolux UltraOne EUO93IW är utrustad med unik SilentAir-teknologi som ger den ett högt luftflöde och kraftfull sugförmåga samtidigt som den har en låg ljudnivå ned till 65 dB. Helt utan att tumma på prestandan. Silent Air Technology för en extra tyst drift Med UltraOne EUO93IW skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst FlowMotion-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form. Tillsammans med FlowMotion-munstycket kommer du ned i endast 65 dB. FlowMotion-munstycke ger extra låg ljudnivå Electrolux FlowMotion-munstycke garanterar en extra låg ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencers aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån. AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga. Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten. AeroPro 3-i-1 Med det medföljande AeroPro 3-i-1-munstycket dammsuger du soffor, små hörn och andra otillgängliga ytor. Vad du än behöver dammsuga blir resultatet alltid perfekt med Aeropro™ 3-i-1. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar. Dammsugare 4,5 27 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugare