Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Enastående tyst dammsugare för alla golvtyper

Electrolux UltraSilencer ZEN All Floor PRO EUS87DBM

  Art.nr: 247901
  • 750 W max motoreffekt
  • AeroPro Silent Zen-munstycke
  • Påse: Electrolux S-bag
  • Miniturboborste för möbler
  • Otroligt tystgående

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Electrolux UltraSilencer™ ZEN All Floor PRO EUS87DBM är en  riktigt tystgående dammsugare med enastående sugeffekt och effektreglering. Medföljer gör även ett extra AeroPro Parketto Pro-munstycke. Nu kan du äntligen njuta av ett rent hem utan bekymmer.

Specialdesignat, ergonomiskt handtag

Det ska vara lätt att dammsuga. UltraSilencer™ ZEN Pro har utrustats med funktioner som inte bara förenklar utan även skonar rygg och onödig fotmanövrering. Handtagen är ergonomiskt utformade och ger dig bättre kontroll och enklare manövrering.

AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad

Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga.


Miniturboborste

Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten. Munstycket rycker upp hår och smuts även från textilier - perfekt för husdjursägaren.

Sparar på miljö och energiförbrukning

UltraSilencer™ ZEN PRO använder endast hälften av den energiförbrukning en vanlig 2100 W-dammsugare behöver. Utan att tumma på prestandan. Tvärtom. Den aerodynamiska insidan är utformad för att skapa ett effektivare luftflöde genom hela maskinen som ger ett effektivare sug samtidigt som det använder mindre energi.

Silent Zen System™ för en extra tyst drift

Med UltraSilencer™ ZEN skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst Silent Zen™-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form.

Smidig manöverbarhet med Motion Control System™

UltraSilencer™ PRO ger dig en kontrollerade, stabila rörelser när du förflyttar dammsugare över rummet och mellan rummen. Med stora bakre hjul och styrhjul så ger dammsugare dig stabila, smidiga vändningar  med dynamisk sugkraft.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

247901 Electrolux Electrolux UltraSilencer ZEN All Floor PRO EUS87DBM 900940375 Electrolux UltraSilencer™ ZEN All Floor PRO EUS87DBM är en  riktigt tystgående dammsugare med enastående sugeffekt och effektreglering. Medföljer gör även ett extra AeroPro Parketto Pro-munstycke. Nu kan du äntligen njuta av ett rent hem utan bekymmer. Specialdesignat, ergonomiskt handtag Det ska vara lätt att dammsuga. UltraSilencer™ ZEN Pro har utrustats med funktioner som inte bara förenklar utan även skonar rygg och onödig fotmanövrering. Handtagen är ergonomiskt utformade och ger dig bättre kontroll och enklare manövrering. AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga. Miniturboborste Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten. Munstycket rycker upp hår och smuts även från textilier - perfekt för husdjursägaren. Sparar på miljö och energiförbrukning UltraSilencer™ ZEN PRO använder endast hälften av den energiförbrukning en vanlig 2100 W-dammsugare behöver. Utan att tumma på prestandan. Tvärtom. Den aerodynamiska insidan är utformad för att skapa ett effektivare luftflöde genom hela maskinen som ger ett effektivare sug samtidigt som det använder mindre energi. Silent Zen System™ för en extra tyst drift Med UltraSilencer™ ZEN skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst Silent Zen™-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form. Smidig manöverbarhet med Motion Control System™ UltraSilencer™ PRO ger dig en kontrollerade, stabila rörelser när du förflyttar dammsugare över rummet och mellan rummen. Med stora bakre hjul och styrhjul så ger dammsugare dig stabila, smidiga vändningar  med dynamisk sugkraft. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Dammsugare 4,8 43 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugare