Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Miljövänlig, energisnål och högpresterande dammsugare

Electrolux UltraSilencer ZEN Green EUS8GREEN

  Art.nr: 247899
  • 750 W max motoreffekt
  • AeroPro teleskoprör med interlocking
  • Påse: Electrolux S-bag
  • 12 m arbetsradie
  • Endast 58 dB ljudnivå

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Electrolux UltraSilencer™ ZEN Green EUS8GREEN är inte bara tyst, den är miljövänlig också! Den är till 55 % tillverkad av återvunnen plast, är både energisnål och städar fläckfritt rent. Electrolux UltraSilencer städar skinande rent utan att störa de runt omkring. Hemligheten stavas Silent Air Technology™ som optimerar luftflödet så att dammsugaren arbetar tyst.

Tillverkad av 55 % återvunnen plast

Detta är vad man kallar miljövänlig dammsugning. UltraSilencer Green är tillverkad av 55 % återvunnen plast och när den kommer till slutet av sin livslängd, kan upp till 92 % av den återvinnas. Även förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet material och kan naturligtvis återvinnas helt och hållet.

Sparar 65 % energi

Spara energi utan sämre prestanda. UltraSilencer™ ZEN använder hälften av den energi som en vanlig 2100 watts dammsugare skulle behöva. Men inget av detta påverkar prestandan. Tvärtom är den aerodynamiska insidan utformad för att skapa ett effektivare sug, samtidigt som du använder mindre energi.

Specialdesignat, ergonomiskt handtag

Det ska vara lätt att dammsuga. UltraSilencer™ ZEN Green har utrustats med funktioner som inte bara förenklar utan även skonar rygg och onödig fotmanövrering. Handtagen är ergonomiskt utformade och ger dig bättre kontroll och enklare manövrering.

AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad

Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga. Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten.

Sparar på miljö och energiförbrukning

UltraSilencer™ ZEN Green använder endast hälften av den energiförbrukning en vanlig 2100 W-dammsugare behöver. Utan att tumma på prestandan. Tvärtom. Den aerodynamiska insidan är utformad för att skapa ett effektivare luftflöde genom hela maskinen som ger ett effektivare sug samtidigt som det använder mindre energi.

Silent Zen System™ för en extra tyst drift

Med UltraSilencer™ ZEN Green skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst Silent Zen™-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form.

Smidig manöverbarhet med Motion Control System™

UltraSilencer™ Zen Green ger dig en kontrollerade, stabila rörelser när du förflyttar dammsugare över rummet och mellan rummen. Med stora bakre hjul och styrhjul så ger dammsugare dig stabila, smidiga vändningar  med dynamisk sugkraft.

247899 Electrolux Electrolux UltraSilencer ZEN Green EUS8GREEN EUS8GREEN Electrolux UltraSilencer™ ZEN Green EUS8GREEN är inte bara tyst, den är miljövänlig också! Den är till 55 % tillverkad av återvunnen plast, är både energisnål och städar fläckfritt rent. Electrolux UltraSilencer städar skinande rent utan att störa de runt omkring. Hemligheten stavas Silent Air Technology™ som optimerar luftflödet så att dammsugaren arbetar tyst. Tillverkad av 55 % återvunnen plast Detta är vad man kallar miljövänlig dammsugning. UltraSilencer Green är tillverkad av 55 % återvunnen plast och när den kommer till slutet av sin livslängd, kan upp till 92 % av den återvinnas. Även förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet material och kan naturligtvis återvinnas helt och hållet. Sparar 65 % energi Spara energi utan sämre prestanda. UltraSilencer™ ZEN använder hälften av den energi som en vanlig 2100 watts dammsugare skulle behöva. Men inget av detta påverkar prestandan. Tvärtom är den aerodynamiska insidan utformad för att skapa ett effektivare sug, samtidigt som du använder mindre energi. Specialdesignat, ergonomiskt handtag Det ska vara lätt att dammsuga. UltraSilencer™ ZEN Green har utrustats med funktioner som inte bara förenklar utan även skonar rygg och onödig fotmanövrering. Handtagen är ergonomiskt utformade och ger dig bättre kontroll och enklare manövrering. AeroPro™ Parketto Pro-munstycke medföljer utan extra kostnad Detta munstycke är speciellt utformad för dammsugning på hårda golv. Detta tillsammans med en speciellt framtagen design och teknologi som möjliggör att behålla i princip lika tyst dammsugning samtidigt som den är effektivare tar sig fram över ytorna med sin effektiva, aerodynamiska sugförmåga. Medföljer gör även en Miniturbo-borste, idealiskt för rengöring av svåråtkomliga utrymmen som möbler, trappsteg och bilsäten. Sparar på miljö och energiförbrukning UltraSilencer™ ZEN Green använder endast hälften av den energiförbrukning en vanlig 2100 W-dammsugare behöver. Utan att tumma på prestandan. Tvärtom. Den aerodynamiska insidan är utformad för att skapa ett effektivare luftflöde genom hela maskinen som ger ett effektivare sug samtidigt som det använder mindre energi. Silent Zen System™ för en extra tyst drift Med UltraSilencer™ ZEN Green skonar du inte bara dig själv utan även grannar och husdjur. Den har en förbättrad, tystare slang och ett extremt effektivt och tyst Silent Zen™-munstycke. Ett ingenjörsmässigt mästerverk i sin renaste form. Smidig manöverbarhet med Motion Control System™ UltraSilencer™ Zen Green ger dig en kontrollerade, stabila rörelser när du förflyttar dammsugare över rummet och mellan rummen. Med stora bakre hjul och styrhjul så ger dammsugare dig stabila, smidiga vändningar  med dynamisk sugkraft. Dammsugare 3,3 25 1489 SEK 1489 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugare