Kompakt dammsugare med justerbar sugeffekt

ON Dammsugare 10

  Art.nr: 1006629
 • 700 W motoreffekt
 • 7 meters arbetsradie
 • Påse: Andersson A9351
 • 79 db ljudnivå
 • HEPA 12-filter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

On Vacuum Cleaner 10 är en kompakt dammsugare som är väldigt prisvärd och är idealisk för t.ex studentrummet, campingen eller sommarstugan. Steglös effektkontroll låter dig anpassa sugeffekten efter underlag och dammsugaren tar sig mjukt och stabilt fram över golvet med sina stora gummihjul.

Energieffektiv dammsugare med god rengöringsförmåga

On Vacuum Cleaner 10 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 140 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du dammsuger, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten.

HEPA 12-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam!

Stora gummihjul

De stora hjulen bak gör det stabilt och enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.

Arbetsradie och dammpåse

Dammsugaren har en arbetsradie på 7 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning och indikator för full dammpåse.

Egenskaper för On Vacuum Cleaner 10 dammsugare

 • 700 W motoreffekt
 • 140 W sugeffekt
 • Stora gummihjul
 • 5 m sladdlängd
 • 7 m arbetsradie
 • 1,5 liter påsvolym
 • 345 x 262 x 215 mm
 • 4,6 kg
On Dammsugare 10
1006629 ON ON Dammsugare 10 VCB35B15C On Vacuum Cleaner 10 är en kompakt dammsugare som är väldigt prisvärd och är idealisk för t.ex studentrummet, campingen eller sommarstugan. Steglös effektkontroll låter dig anpassa sugeffekten efter underlag och dammsugaren tar sig mjukt och stabilt fram över golvet med sina stora gummihjul. Energieffektiv dammsugare med god rengöringsförmåga On Vacuum Cleaner 10 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 140 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du dammsuger, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten. HEPA 12-filter HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam! Stora gummihjul De stora hjulen bak gör det stabilt och enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder. Arbetsradie och dammpåse Dammsugaren har en arbetsradie på 7 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning och indikator för full dammpåse. Egenskaper för On Vacuum Cleaner 10 dammsugare 700 W motoreffekt140 W sugeffektStora gummihjul5 m sladdlängd7 m arbetsradie1,5 liter påsvolym345 x 262 x 215 mm4,6 kg Dammsugare 4,4 45 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Dammsugare