Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Möbelborste för alla typer av golvdammsugare med rör som har mellan 32-35 mm i diameter. Denna universalborste är vändbar och kan användas både med de långa borsten och som en långsmal precisionsborste.

En möbelborste är ett bra tillbehör till dammsugaren som passar att använda på mjuka möbler såsom soffor, fåtöljer, sängar och gardiner och på ställen med trånga kanter och hörn.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Ø 32-35 mm
  • Kvadratisk möbelborste
  • Passar alla golvdammsugare

69:-

Andersson Andersson A603 A603 Möbelborste för alla typer av golvdammsugare med rör som har mellan 32-35 mm i diameter. Denna universalborste är vändbar och kan användas både med de långa borsten och som en långsmal precisionsborste. En möbelborste är ett bra tillbehör till dammsugaren som passar att använda på mjuka möbler såsom soffor, fåtöljer, sängar och gardiner och på ställen med trånga kanter och hörn. Dammsugartillbehör 4,7 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör