Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HEPA-filter till VCB 2.1 & VMC 1.2

Andersson HEPA / VCB 2.1/VMC 1.2

  Art.nr: 239404
  • För Andersson dammsugare
  • Passar VCB 2.1 & VMC 1.2
  • Renar utblåsluften

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Dags för nytt filter till dammsugaren? Detta är ett nytt och fräscht HEPA-filter till Andersson VCB 2.1 & VMC 1.2 påslösa dammsugare. HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. 

Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam.

239404 Andersson Andersson HEPA / VCB 2.1/VMC 1.2 Dags för nytt filter till dammsugaren? Detta är ett nytt och fräscht HEPA-filter till Andersson VCB 2.1 & VMC 1.2 påslösa dammsugare. HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam. Dammsugartillbehör 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör