Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HEPA-filter till Andersson VMC 3.1

Andersson HEPA / VMC 3.1

  Art.nr: 201242
  • HEPA 13
  • Sköljbart
  • Renar luften upp till 99,5%
  • Till Andersson VMC 3.1 dammsugare

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Utbytesfilter HEPA 13 till Andersson VMC 3.1 golvdammsugare så din dammsugare blir som ny igen.
Ett HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam! HEPA-filtret är dessutom sköljbart och bör sköljas av ungefär en gång per kvartal.

201242 Andersson Andersson HEPA / VMC 3.1 Utbytesfilter HEPA 13 till Andersson VMC 3.1 golvdammsugare så din dammsugare blir som ny igen. Ett HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam! HEPA-filtret är dessutom sköljbart och bör sköljas av ungefär en gång per kvartal. Dammsugartillbehör 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör