Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Universellt dammsugarmunstycke

Dammsugarmunstycke

  Art.nr: 233456
  • Passar både runda och ovala rör
  • För både hårda golv och mjuka mattor
  • Ingen omställning mellan olika underlag
  • Låg profil

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Dustett golvmunstycke är ett universalt dammsugarmunstycke som passar de allra flesta dammsugarmodeller och på både runda och ovala dammsugarrör. Detta patenterade munstycke har en mycket god dammuppsugningsförmåga på alla typer av golv och underlag och du behöver inte ändra någon inställning eller trycka på någon pedal för att byta mellan ett hårt golv till en mjuk matta.

Golvmunstycket har ett optimerat luftströmssystem som suger in damm och smuts från alla håll på alla underlag, mattor och heltäckningsmattor. Dustett har varken borstar eller filtremsor undertill som lossnar eller där smutsen bara fastnar och är svår att få bort. Istället får du ett effektivt munstycke som inte repar varken underlag eller dina möbler tack vare den skyddskant runt om som skyddar möbler och lister från fula märken.

Endast 43 mm hög, bredd 295 mm, vikt 0,3 kg

Komplettera ditt köp

(37 st)
  • 4 påsar
  • Kulor med doft av magnolia
  • Sugs in i dammsugarpåsen

29:-

233456 Dustett Dammsugarmunstycke 1990 Dustett golvmunstycke är ett universalt dammsugarmunstycke som passar de allra flesta dammsugarmodeller och på både runda och ovala dammsugarrör. Detta patenterade munstycke har en mycket god dammuppsugningsförmåga på alla typer av golv och underlag och du behöver inte ändra någon inställning eller trycka på någon pedal för att byta mellan ett hårt golv till en mjuk matta. Golvmunstycket har ett optimerat luftströmssystem som suger in damm och smuts från alla håll på alla underlag, mattor och heltäckningsmattor. Dustett har varken borstar eller filtremsor undertill som lossnar eller där smutsen bara fastnar och är svår att få bort. Istället får du ett effektivt munstycke som inte repar varken underlag eller dina möbler tack vare den skyddskant runt om som skyddar möbler och lister från fula märken. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Endast 43 mm hög, bredd 295 mm, vikt 0,3 kg Dammsugartillbehör 4,4 43 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör