Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fettlösande rengöringstabletter för Kärcher textilvårdsmaskiner

Kärcher RM 760 Tablett 1x16st

  Art.nr: 233991
  • 16 st fettlösande rengöringstabletter
  • Till Kärcher Puzzi & SE 4002
  • För heltäckningsmattor och textilier
  • Behaglig och frisk doft
  • Upplösningsbar folie

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

RM 760 är fettlösande rengöringstabletter för grovdammsugare. Kärcher har tagit fram en serie med rengöringsprodukter för möbler, mattor, heltäckningsmattor och andra textilier med fläckborttagning, rengöring, djuprengöring samt impregnerande medel, tabletter och pulver. 

Passande maskiner

RM 760 CarpetPro Cleaner är rengöringstabletter för Kärchers textilvårdsmaskiner Puzzi (artnr 225768) samt Kärcher SE 4002 (artnr 204126) som får smutsiga tyger och textilier att se ut som nya igen.

Effektiv men skonsam

RM 760 är tabletter som läggs i Kärcher Puzzi-modeller inom textilvård för en djuprengörande effekt vid sprayrengöring av möbler, mattor och kläder. Medlet är snabbtorkande och kräver ingen eftersköljning vilket gör att mattor kan beträdas kort efter rengöring.
Rengöringsmedlet i RM 760 löser effektivt upp olja, fett och smuts och är effektivt vid alla vattentemperaturer men är ändå skonsamt mot textilfibrerna. Det är fritt från blekmedel och ger en behaglig och frisk doft.
Tabletterna är inkapslade i praktisk folie som skyddar huden och som löses upp vid kontakt med vatten. Tablettformen gör dem enkla att dosera med.

Rengöringstabletter för Kärcher Puzzi textilvård för heltäckningsmattor och textilier
233991 Kärcher Kärcher RM 760 Tablett 1x16st 62958500 RM 760 är fettlösande rengöringstabletter för grovdammsugare. Kärcher har tagit fram en serie med rengöringsprodukter för möbler, mattor, heltäckningsmattor och andra textilier med fläckborttagning, rengöring, djuprengöring samt impregnerande medel, tabletter och pulver.  Passande maskiner RM 760 CarpetPro Cleaner är rengöringstabletter för Kärchers textilvårdsmaskiner Puzzi (artnr 225768) samt Kärcher SE 4002 (artnr 204126) som får smutsiga tyger och textilier att se ut som nya igen. Effektiv men skonsam RM 760 är tabletter som läggs i Kärcher Puzzi-modeller inom textilvård för en djuprengörande effekt vid sprayrengöring av möbler, mattor och kläder. Medlet är snabbtorkande och kräver ingen eftersköljning vilket gör att mattor kan beträdas kort efter rengöring. Rengöringsmedlet i RM 760 löser effektivt upp olja, fett och smuts och är effektivt vid alla vattentemperaturer men är ändå skonsamt mot textilfibrerna. Det är fritt från blekmedel och ger en behaglig och frisk doft.Tabletterna är inkapslade i praktisk folie som skyddar huden och som löses upp vid kontakt med vatten. Tablettformen gör dem enkla att dosera med. Dammsugartillbehör 4,3 4 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör