Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Utbytesbatteri till Neato D10 robotdammsugare

Neato D10 Battery

  Art.nr: 1014724
  • Lätt att installera
  • Upp till 150 minuter rengöring på en laddning
  • Neato original-tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Neato D10 Battery är ett ersättningsbatteri till din intelligenta Neato D10 robotdammsugare. Du märker enkelt om det kan vara bra att byta ut ditt befintliga batteri om du upplever att din dammsugare allt oftare behöver pauser för laddning. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet har hög kapacitet på hela 6200 mAH och ger upp till 150 minuters städning på en laddning. Detta utbyte är ett utmärkt sätt att bibehålla din robotdammsugares höga prestanda med ett original-tillbehör. Icke-original tillbehör kan skada din robot och ogiltiggöra garantin.

1014724 1014724 Neato Neato D10 Battery 945-0382 Neato D10 Battery är ett ersättningsbatteri till din intelligenta Neato D10 robotdammsugare. Du märker enkelt om det kan vara bra att byta ut ditt befintliga batteri om du upplever att din dammsugare allt oftare behöver pauser för laddning. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet har hög kapacitet på hela 6200 mAH och ger upp till 150 minuters städning på en laddning. Detta utbyte är ett utmärkt sätt att bibehålla din robotdammsugares höga prestanda med ett original-tillbehör. Icke-original tillbehör kan skada din robot och ogiltiggöra garantin. Dammsugartillbehör 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör