Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Laddningsstation till Neato robotdammsugare: D8, D9 & D10

Neato Slimline Charge Base D8/D9/D10

  Art.nr: 1014721
  • Extra laddningsstation till extra våningsplan
  • Enkel hantering i appen MyNeato
  • Neato original-tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Neato Slimline Charge Base är en extra laddningsstation till din kompatibla Neato robotdammsugare. Perfekt om du vill flytta din intelligenta robotdammsugare mellan olika våningsplan. Du skapar enkelt golvplaner och zoner direkt i appen MyNeato för att hantera precis var den skall städa, eller inte skall städa. Laddstationen är kompatibel med robotdammsugarna Neato D10, D9 och D8, och är ett original-tillbehör. Icke-original tillbehör kan skada din robot och ogiltiggöra garantin.

1014721 1014721 Neato Neato Slimline Charge Base D8/D9/D10 945-0384 Neato Slimline Charge Base är en extra laddningsstation till din kompatibla Neato robotdammsugare. Perfekt om du vill flytta din intelligenta robotdammsugare mellan olika våningsplan. Du skapar enkelt golvplaner och zoner direkt i appen MyNeato för att hantera precis var den skall städa, eller inte skall städa. Laddstationen är kompatibel med robotdammsugarna Neato D10, D9 och D8, och är ett original-tillbehör. Icke-original tillbehör kan skada din robot och ogiltiggöra garantin. Dammsugartillbehör 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör