Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Doftkulor magnolia till dammsugaren

Swirl Doftkulor Magnolia

  Art.nr: 122790
  • 4 påsar
  • Kulor med doft av magnolia
  • Sugs in i dammsugarpåsen
  • Ger en behaglig och fräsch doft varje gång du dammsuger

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Att använda sig av doftkulor, doftpärlor eller doftstavar är ett enkelt och trevligt sätt att få det att lukta fräschare och godare vid dammsugningen. Swirl® doftpärlor fungerar som ett dammsugardeo helt enkelt!

Dessa doftkulor sugs in i dammsugarpåsen och ger en behaglig och fräsch doft av magnolia-blomster som håller i sig länge varje gång du dammsuger. Använd en påse kulor per dammsugarpåse.

122790 122790 Swirl Swirl Doftkulor Magnolia SP-95376 Att använda sig av doftkulor, doftpärlor eller doftstavar är ett enkelt och trevligt sätt att få det att lukta fräschare och godare vid dammsugningen. Swirl® doftpärlor fungerar som ett dammsugardeo helt enkelt!Dessa doftkulor sugs in i dammsugarpåsen och ger en behaglig och fräsch doft av magnolia-blomster som håller i sig länge varje gång du dammsuger. Använd en påse kulor per dammsugarpåse. Dammsugartillbehör 4,1 44 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Dammsugartillbehör