Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Underlättande fönsterskrapa med sugfunktion, bredd 28 cm

Kärcher WV 2 Premium

  Art.nr: 241604
  • Sprayflaska med putsduk
  • Fönsterskrapa med sugfunktion
  • Sugmunstycken i två storlekar
  • Uppladdningsbart batteri
  • Mikrofiberduk ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tvätta fönster utan ränder och vattenspill med nya, förbättrade Kärcher WV 2 Premium fönstertvätt! WV 2 Premium har både en sprayflaska med fönstertvättmedel och integrerad putsduk samt en batteridriven och uppladdningsbar fönsterskrapa som suger upp vattnet så du slipper droppandet på golvet och fönsterbänken. Med denna Premiumutgåva får du även med ett mindre huvud med fönsterputsskrapa för de platser som kräver lite mer precision.

Kärcher WV2 Premium Fönstertvätt

En bra produkt som gjorts ännu bättre, så beskriver man bäst den nya fönstertvätten Kärcher WV2 Premium. 14% lättare, upp till 25% längre drifttid och 7% tystare är några av produktegenskaperna.

Till skillnad från filmen, är produkten gul som på bilderna.

Uppladdningsbar fönsterskrapa

Fönstertvätten drivs av ett 3,7V uppladdningsbart batteri. Användningstiden på ett fulladdat batteri är 25 minuter och det laddas upp via den medföljande laddaren (tar ca 140 minuter).

Lätt att använda

Fönstertvätten kan användas på fönster, speglar, glasbord, plattor och klarar även enkelt av spröjsade fönster om man använder spröjsmunstycket

Den kompakta konstruktionen med det ergonomiska handtaget gör den extra användarvänlig. En sprayflaska med tvättmunstycke och mikrofiberduk ingår.

Först sprayas vatten och rengöringsmedel på fönstret med hjälp av sprayflaskan. Fönstret tvättas med tvättmunstycket och mikrofiberduken. Därefter suger fönstertvätten upp allt överflödigt smutsvatten - den lämnar inga ränder. Vattnet samlas upp i en tank som är lätt att tömma. 

Medföljande smalt sugmunstycke

Tack vare det medföljande smala sugmunstycket kan även små eller svåråtkomliga ytor, som exempelvis fönster med små glasrutor eller vitrinskåp, tvättas utan ansträngning. Rengöringsmöjligheterna är ändlösa.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

241604 Kärcher Kärcher WV 2 Premium 16334300 Tvätta fönster utan ränder och vattenspill med nya, förbättrade Kärcher WV 2 Premium fönstertvätt! WV 2 Premium har både en sprayflaska med fönstertvättmedel och integrerad putsduk samt en batteridriven och uppladdningsbar fönsterskrapa som suger upp vattnet så du slipper droppandet på golvet och fönsterbänken. Med denna Premiumutgåva får du även med ett mindre huvud med fönsterputsskrapa för de platser som kräver lite mer precision. Kärcher WV2 Premium Fönstertvätt En bra produkt som gjorts ännu bättre, så beskriver man bäst den nya fönstertvätten Kärcher WV2 Premium. 14% lättare, upp till 25% längre drifttid och 7% tystare är några av produktegenskaperna. Till skillnad från filmen, är produkten gul som på bilderna. Uppladdningsbar fönsterskrapa Fönstertvätten drivs av ett 3,7V uppladdningsbart batteri. Användningstiden på ett fulladdat batteri är 25 minuter och det laddas upp via den medföljande laddaren (tar ca 140 minuter). Lätt att använda Fönstertvätten kan användas på fönster, speglar, glasbord, plattor och klarar även enkelt av spröjsade fönster om man använder spröjsmunstycket Den kompakta konstruktionen med det ergonomiska handtaget gör den extra användarvänlig. En sprayflaska med tvättmunstycke och mikrofiberduk ingår. Först sprayas vatten och rengöringsmedel på fönstret med hjälp av sprayflaskan. Fönstret tvättas med tvättmunstycket och mikrofiberduken. Därefter suger fönstertvätten upp allt överflödigt smutsvatten - den lämnar inga ränder. Vattnet samlas upp i en tank som är lätt att tömma.  Medföljande smalt sugmunstycke Tack vare det medföljande smala sugmunstycket kan även små eller svåråtkomliga ytor, som exempelvis fönster med små glasrutor eller vitrinskåp, tvättas utan ansträngning. Rengöringsmöjligheterna är ändlösa. Fönstertvätt 4,4 18 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Fönstertvätt