Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder

Kärcher WV 6 Plus

  Art.nr: 1005398
 • Ett sugmunstycke
 • 100 min batteritid
 • Sprayflaska och mikrofiberduk
 • Snabb laddning tack vare Li-ion
 • Enkel att öppna och tömma
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kärcher WV6 Plus är en batteridriven fönstertvätt som ser till att du får rena och skinande fönster utan ränder på nolltid. WV6 Plus har extra lång batteritid och ger dig 100 minuters användningstid på en laddning. Fönstertvätten kommer med nya patenterade silikonlister som ger ett perfekt resultat i ett svep. WV 6 Plus har en ergonomisk design och har en låg vikt vilket gör att du lätt styr fönstertvätten över stora och små ytor, den rymliga behållaren på 100 ml är enkel att öppna och tömma på smutsvatten.

Den kompakta, lätta och tystgående fönstertvätten kommer i snygg design och med många tillbehör och användningsområden, använd Kärcher WV6 Plus för exempelvis;  stora och små fönster, speglar, kakel och glasbord. I förpackningen medföljer en högeffektiv sprayflaska och mikrofiberduk samt ett extra smalare sugmunstycke.

Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder
Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder

Nya lister för snabb och effektiv rengöring

Kärcher WV 6 Plus har nya patenterade lister i silikon vilket möjliggör snabb och effektiv rengöring från kant till kant i ett svep. I förpackningen medföljer ett 280 mm sugmunstycke.

Extra lång batteritid

Fönstertvätten har en imponerande användningstid på 100 minuter per laddning vilket ger en ytkapacitet på hela 300 kvadratmeter. På framsidan av fönstertvätten finns en tydlig digital display som visar kvarvarande batteritid. Det utbytbara Li-Ion-batteriet har en snabb uppladdningstid och blir fulladdat efter 170 minuters laddning.

Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder

Specifikationer Kärcher WV 6 Plus:

 • Behållare: 100 ml
 • Arbetsbredd: 280 mm
 • Ytkapacitet: 300 m²/laddning
 • Batteridrift: 100 min
 • Uppladdningstid: 170 min
 • Vikt: 760 gram

Inkluderande tillbehör:

 • Sprayflaska extra med mikrofiberduk
 • Litiumjonbatteri
 • Snabb laddare
 • Utbytbart sugmunstyckel
Kärcher WV6 Plus - Effektiv fönstertvätt för rena ytor utan ränder

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005398 Kärcher Kärcher WV 6 Plus 16335100 Kärcher WV6 Plus är en batteridriven fönstertvätt som ser till att du får rena och skinande fönster utan ränder på nolltid. WV6 Plus har extra lång batteritid och ger dig 100 minuters användningstid på en laddning. Fönstertvätten kommer med nya patenterade silikonlister som ger ett perfekt resultat i ett svep. WV 6 Plus har en ergonomisk design och har en låg vikt vilket gör att du lätt styr fönstertvätten över stora och små ytor, den rymliga behållaren på 100 ml är enkel att öppna och tömma på smutsvatten. Den kompakta, lätta och tystgående fönstertvätten kommer i snygg design och med många tillbehör och användningsområden, använd Kärcher WV6 Plus för exempelvis;  stora och små fönster, speglar, kakel och glasbord. I förpackningen medföljer en högeffektiv sprayflaska och mikrofiberduk samt ett extra smalare sugmunstycke. Nya lister för snabb och effektiv rengöring Kärcher WV 6 Plus har nya patenterade lister i silikon vilket möjliggör snabb och effektiv rengöring från kant till kant i ett svep. I förpackningen medföljer ett 280 mm sugmunstycke. Extra lång batteritid Fönstertvätten har en imponerande användningstid på 100 minuter per laddning vilket ger en ytkapacitet på hela 300 kvadratmeter. På framsidan av fönstertvätten finns en tydlig digital display som visar kvarvarande batteritid. Det utbytbara Li-Ion-batteriet har en snabb uppladdningstid och blir fulladdat efter 170 minuters laddning. Specifikationer Kärcher WV 6 Plus: Behållare: 100 mlArbetsbredd: 280 mmYtkapacitet: 300 m²/laddningBatteridrift: 100 minUppladdningstid: 170 minVikt: 760 gram Inkluderande tillbehör: Sprayflaska extra med mikrofiberdukLitiumjonbatteriSnabb laddareUtbytbart sugmunstyckel Fönstertvätt 4,1 7 899 SEK 899 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Fönstertvätt