Fönstertvätt för snabbt rena fönster utan ränder

Kärcher WV1 Plus

  Art.nr: 1011988
 • Ett sugmunstycke
 • 25 min batteritid
 • Sprayflaska och mikrofiberduk
 • 3x snabbare rengöring
 • LED-indikator för laddning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tvätta fönster utan ränder och vattenspill med Kärcher WV 1 Plus fönstertvätt. Nu är det ännu enklare och smidigare att putsa fönster med gnistrande resultat. Det ingår en sprayflaska med integrerad putsduk och den batteridrivna fönsterskrapan suger upp smutsvattnet så du slipper dropp och spill på golvet och fönsterbänken. 

För många ytor

Förutom fönster kan WV 1 Plus användas på spishällar, köksbänkar, kakel, speglar, duschväggar och i stort sett alla plana ytor. Tvätta och rengör, eller bara sug upp det där vattnet som råkades spilla ut på golvet.

Uppladdningsbar fönsterskrapa

WV 1 Plus har ett litiumjon-batteri med ungefär 25 minuters driftitid, vilket motsvarar en kapacitet på cirka 70 m² (~23 fönster). En lysdiod visar tydligt status för batteriladdning.

Lätt att använda

Kärcher WV 1 Plus fönstertvätt

Spraya

Fyll flaskan med vatten och Kärcher rengöringsmedel och spraya ytan som ska putsas.

Kärcher WV 1 Plus fönstertvätt

Rengör

Använd den integrerade putsduken för att fördela rengöringsmedlet och gnugga bort fläckar.

Kärcher WV 1 Plus fönstertvätt

Sug upp vattnet

Avsluta med fönsterskrapan och sug upp vattnet. Arbeta uppifrån och nedåt. Resultatet blir rena fönster utan ränder och spill. Klart!

Att putsa fönster med Kärcher WV 1 Plus går tre gånger så fort som traditionella metoder. Gummiskrapan på munstycket är 250 mm bred och den låga vikten på 0,5 kg gör WV 1 Plus enkel att jobba med. Smutsvattnet samlas upp i en tank (100 ml) som lätt töms i vasken. 

Kärcher WV 1 Plus fönstertvätt

Titta även på

Längre driftstid

(4 st)
 • Två sugmunstycken
 • 35 min batteritid
 • Sprayflaska med mikrofiberduk

599:-

Titta även på

Längre driftstid

(4 st)
 • Två sugmunstycken
 • 35 min batteritid
 • Sprayflaska med mikrofiberduk

599:-

1011988 Kärcher Kärcher WV1 Plus 16332030 Tvätta fönster utan ränder och vattenspill med Kärcher WV 1 Plus fönstertvätt. Nu är det ännu enklare och smidigare att putsa fönster med gnistrande resultat. Det ingår en sprayflaska med integrerad putsduk och den batteridrivna fönsterskrapan suger upp smutsvattnet så du slipper dropp och spill på golvet och fönsterbänken.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> För många ytor Förutom fönster kan WV 1 Plus användas på spishällar, köksbänkar, kakel, speglar, duschväggar och i stort sett alla plana ytor. Tvätta och rengör, eller bara sug upp det där vattnet som råkades spilla ut på golvet. Uppladdningsbar fönsterskrapa WV 1 Plus har ett litiumjon-batteri med ungefär 25 minuters driftitid, vilket motsvarar en kapacitet på cirka 70 m² (~23 fönster). En lysdiod visar tydligt status för batteriladdning. Lätt att använda Spraya Fyll flaskan med vatten och Kärcher rengöringsmedel och spraya ytan som ska putsas. Rengör Använd den integrerade putsduken för att fördela rengöringsmedlet och gnugga bort fläckar. Sug upp vattnet Avsluta med fönsterskrapan och sug upp vattnet. Arbeta uppifrån och nedåt. Resultatet blir rena fönster utan ränder och spill. Klart! Att putsa fönster med Kärcher WV 1 Plus går tre gånger så fort som traditionella metoder. Gummiskrapan på munstycket är 250 mm bred och den låga vikten på 0,5 kg gör WV 1 Plus enkel att jobba med. Smutsvattnet samlas upp i en tank (100 ml) som lätt töms i vasken.  Fönstertvätt 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Fönstertvätt