Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Tystgående torrdammsugare med en effekt på 750 W

Kärcher T 12/1 Eco

  Art.nr: 1016460
 • 750 W motoreffekt
 • 12 liters kapacitet
 • Sladdlängd 12 meter
 • Eco!efficiency
 • Smart sladdförvaring

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kärcher T 12/1 Eco!efficiency är en effektiv och praktisk dammsugare som är tystgående av sig. Därför är den lämplig för hotell, restauranger, sjukhus men är lika lämplig för det privata hushållet tack vare smidigheten med dammsugaren. Den är utrustad med två stora hjul som gör den lätt att förflytta mellan olika rum och det som gör det ännu bättre är att hjulen rullar lika bra på alla underlag.

Fördelar med Kärcher T 12/1 Eco

Att dammsuga kan vara opraktiskt på grund av höga ljudnivåer, något du kan undvika med Kärcher T12/1 Eco. Den låga ljudnivån från dammsugaren gör den till en lämplig städpartner i ljudkänsliga miljöer samtidigt som den har en exceptionell rengöringsförmåga. Samt att det är en energisnål dammsugare med praktisk förvaring av sladden. Sladden förvaras smidigt på toppen av maskinen, vilket gör att den är säker under transport av dammsugaren.

Eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency, har optimal rengöringsprestanda och energianvändning. Torrdammsugare med en kraftfull motor på 750 watt är den effekt som krävs för användning på kontor och hotell. Sugeffekten är otillräcklig under 200 watt, men förbättras kontinuerligt från 200 watt. Motorn på 750 watt producerar den perfekta sugeffekten som är mer än tillräcklig för avlägsning av normalt husdamm på textilier eller hårda ytor. 

Standardutrustning

 • Sugslang, 2 m, med böj
 • Rör, 2 st, 0.5 m, Metall
 • Filterpåse, 1 st, Fleece
 • Behållare, material, plast
 • Klick-koppling för enkel slangförlängning
 • Säkerhetsklass, II
 • Permanent filterkorg, nylon

Jämför med liknande produkter

Kärcher T 12/1 Eco

Produkt du jämför: Tystgående torrdammsugare med en effekt på 750 W

Visa mer
1016460 1016460 Kärcher Kärcher T 12/1 Eco 13551350 Kärcher T 12/1 Eco!efficiency är en effektiv och praktisk dammsugare som är tystgående av sig. Därför är den lämplig för hotell, restauranger, sjukhus men är lika lämplig för det privata hushållet tack vare smidigheten med dammsugaren. Den är utrustad med två stora hjul som gör den lätt att förflytta mellan olika rum och det som gör det ännu bättre är att hjulen rullar lika bra på alla underlag.Fördelar med Kärcher T 12/1 EcoAtt dammsuga kan vara opraktiskt på grund av höga ljudnivåer, något du kan undvika med Kärcher T12/1 Eco. Den låga ljudnivån från dammsugaren gör den till en lämplig städpartner i ljudkänsliga miljöer samtidigt som den har en exceptionell rengöringsförmåga. Samt att det är en energisnål dammsugare med praktisk förvaring av sladden. Sladden förvaras smidigt på toppen av maskinen, vilket gör att den är säker under transport av dammsugaren.Eco!efficiencyT 12/1 eco!efficiency, har optimal rengöringsprestanda och energianvändning. Torrdammsugare med en kraftfull motor på 750 watt är den effekt som krävs för användning på kontor och hotell. Sugeffekten är otillräcklig under 200 watt, men förbättras kontinuerligt från 200 watt. Motorn på 750 watt producerar den perfekta sugeffekten som är mer än tillräcklig för avlägsning av normalt husdamm på textilier eller hårda ytor. Standardutrustning Sugslang, 2 m, med böjRör, 2 st, 0.5 m, MetallFilterpåse, 1 st, FleeceBehållare, material, plastKlick-koppling för enkel slangförlängningSäkerhetsklass, IIPermanent filterkorg, nylon Grovdammsugare 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Grovdammsugare