Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Batteridriven grovdammsugare som klarar vått och torrt

Kärcher WD 1 Compact Battery Set

  Art.nr: 1009032
 • 18 V litiumjon-batteri 2,5 Ah
 • 7 liters kapacitet
 • Sug- och blåsfunktion
 • Kompakt och utrymmesbesparande
 • Idealisk för dammsugning av t.ex. bilen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kärcher WD 1 Compact Battery Set är en kompakt, batteridriven grovdammsugare som är praktisk att ha med sig överallt. Den kan dammsuga i vått och torrt. Plastbehållaren har en kapacitet på 7 liter och du kan följa batteristatusen på LCD-displayen. Vid normal användning har du ca 10 minuters drifttid med batteriet.

Batteridriven grovdammsugare med filterpatron

Filterpatronen möjliggör att du kan suga våt och torr smuts utan att behöva byta filter. Sugslangen är flödesoptimerad och du får med specialtillbehör för rengöring av bilen, ett smalt munstycke och ett sätesmunstycke. Där du inte kommer åt sätter du istället på blåsfunktionen och dammsugar sedan upp det där det går.

Tillbehören kan enkelt stoppas undan när man tar en paus eller för förvaring. Ytterligare egenskaper: blåsfunktion, ”Pull & Push”-låssystem, ergonomiskt bärhandtag och praktisk förvaring för tillbehör och slang med gummiband. Eftersom den är kompatibel med 18 V-batteriserien kan batteriet även användas i andra enheter i samma serie.

18 V uppladdningsbart batteri

Gör det möjligt att arbeta utan att behöva ett eluttag och därför uppnå maximal rörelsefrihet Real Time Technology med LCD-display som visar återstående användningstid, laddnings- och batteritid Kompatibel med Kärchers 18 V batterier

18 V uppladdningsbart batteri
Kompakt, bärbar design

Kompakt, bärbar design

För individuell och flexibel användning Enkel att transportera

Speciellt patronfilter

Speciellt patronfilter

Inget filterbyte behöver göras mellan torr- och våtsugning.

Egenskaper för Kärcher WD 1 Compact Battery Set grovdammsugare

 • 230 W motoreffekt
 • 7 liter behållarvolym
 • 18 W Li-Ion, 2,5 ampere
 • 10 min drift per laddning
 • 5 timmars laddtid med standardladdare
 • 1,2 m sugslang, 35 mm
 • Patronfilter, standard
 • Fogmunstycke
 • Möbelmunstycke
 • 1 st filterpåse
 • Blåsfunktion
 • Förvaring av tillbehör.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Jämför med liknande produkter

Kärcher WD 1 Compact Battery Set

Produkt du jämför: Batteridriven grovdammsugare som klarar vått och torrt

Visa mer
1009032 Kärcher Kärcher WD 1 Compact Battery Set 11983010 Kärcher WD 1 Compact Battery Set är en kompakt, batteridriven grovdammsugare som är praktisk att ha med sig överallt. Den kan dammsuga i vått och torrt. Plastbehållaren har en kapacitet på 7 liter och du kan följa batteristatusen på LCD-displayen. Vid normal användning har du ca 10 minuters drifttid med batteriet. Batteridriven grovdammsugare med filterpatron Filterpatronen möjliggör att du kan suga våt och torr smuts utan att behöva byta filter. Sugslangen är flödesoptimerad och du får med specialtillbehör för rengöring av bilen, ett smalt munstycke och ett sätesmunstycke. Där du inte kommer åt sätter du istället på blåsfunktionen och dammsugar sedan upp det där det går. Tillbehören kan enkelt stoppas undan när man tar en paus eller för förvaring. Ytterligare egenskaper: blåsfunktion, ”Pull & Push”-låssystem, ergonomiskt bärhandtag och praktisk förvaring för tillbehör och slang med gummiband. Eftersom den är kompatibel med 18 V-batteriserien kan batteriet även användas i andra enheter i samma serie. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 18 V uppladdningsbart batteri Gör det möjligt att arbeta utan att behöva ett eluttag och därför uppnå maximal rörelsefrihet Real Time Technology med LCD-display som visar återstående användningstid, laddnings- och batteritid Kompatibel med Kärchers 18 V batterier Kompakt, bärbar design För individuell och flexibel användning Enkel att transportera Speciellt patronfilter Inget filterbyte behöver göras mellan torr- och våtsugning. Egenskaper för Kärcher WD 1 Compact Battery Set grovdammsugare 230 W motoreffekt7 liter behållarvolym18 W Li-Ion, 2,5 ampere10 min drift per laddning5 timmars laddtid med standardladdare1,2 m sugslang, 35 mmPatronfilter, standardFogmunstyckeMöbelmunstycke1 st filterpåseBlåsfunktionFörvaring av tillbehör. Grovdammsugare 5 1 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Grovdammsugare