Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibel och kraftfull handdammsugare

Bosch BBH21631

  Art.nr: 223189
  • Hand- och stickdammsugare
  • Flexibel och sladdlös
  • NiMH-batteripack
  • Smart design
  • Passar alla golv

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bosch BBH21631 är en flexibel och sladdlös dammsugare, som lämpar sig utmärkt för snabbstädning. Dammsugaren ger dig både en hand- och stickdammsugare, tillsammans i en enda konstruktion. Med ett utbytbart NiMH-batteripack får du en kraftfull och pålitlig dammsugare med lång livslängd. BBH21631 är enkel att använda, förvara och rengöra tack vare sin låga vikt och sitt Easyclean-system.

Få möjligheten att dammsuga utan begränsningar, både runtom och under möbler tack vare den flexibla designen. Dammsugaren passar alla golv och är dessutom utrustad med ett tvättbart filter. 

Produktinformation

- 2in1
- Passar alla golv
- Två effektlägen
- Tvättbart filter
- Enkel att använda
- Easy Clean
- Indikation för batteriladdning
- Vikt: 3 kg

223189 223189 Bosch Bosch BBH21631 BBH21631 Bosch BBH21631 är en flexibel och sladdlös dammsugare, som lämpar sig utmärkt för snabbstädning. Dammsugaren ger dig både en hand- och stickdammsugare, tillsammans i en enda konstruktion. Med ett utbytbart NiMH-batteripack får du en kraftfull och pålitlig dammsugare med lång livslängd. BBH21631 är enkel att använda, förvara och rengöra tack vare sin låga vikt och sitt Easyclean-system.Få möjligheten att dammsuga utan begränsningar, både runtom och under möbler tack vare den flexibla designen. Dammsugaren passar alla golv och är dessutom utrustad med ett tvättbart filter.  Produktinformation - 2in1- Passar alla golv- Två effektlägen- Tvättbart filter- Enkel att använda- Easy Clean- Indikation för batteriladdning- Vikt: 3 kg Handdammsugare 3,7 3 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Handdammsugare