Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Batteridriven påslös handdammsugare för husdjursägaren

Bosch Zoo'o ProAnimal BCH6ZOOO

  Art.nr: 226357
 • 25,2 V Li-ion-batteri
 • Upp till 60 min batteritid
 • 79 dB max ljudnivå
 • ProAnimal-borste för djurhår
 • Självstående parkeringsfunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bosch BCH6ZOOO är den sladdlösa handdammsugaren för djurälskaren! Denna stickdammsugare städar 30% snabbare och med samma resultat som en vanlig dammsugare. Med ProAnimal-borste för effektiv upptagning av djurhår och lång batteritid kommer denna påslösa dammsugare gå hem hos alla husdjursägare.

Gör dammsugningen enkel

Hundar och katter sprider hår och päls omkring sig, men med Zoo ProAnimal kan du enkelt och smidigt städa rent med bara en hand! Denna sladdlösa dammsugare har en unik påslös teknologi med suverän uppsugningsförmåga och minimalt underhåll.
Den flexibla leden mellan golvmunstycke och skaft gör det enkelt att manövrera runt i hemmet och stol- och bordsben, och även in under soffan eller andra låga möbler.
Med självstående parkeringsfunktion är den lätt att förvara eller bara ta en paus från städningen. 

3 prestandanivåer

Dammsugaren har tre olika prestandanivåer; 

 • Nivå 1: för enklare dammsugning - maximal drifttid
 • Nivå 2: för normal dammsugning - medel drifttid
 • Nivå 3, Turbo: för mer utmanande dammsugning - kortare drifttid

ProAnimal-borste

ProAnimal-borsten är ett munstycke som ger mycket hög rengöringsprestanda på alla typer av golv. En vals med skarpa borst är idealisk för att fånga upp just päls och hår från katt, hund och andra husdjur. 
Ett hygieniskt filter ger renare frånluft.

Ett Easy Clean System låter dig ta ut borstvalsen ur munstycket för enkel rengöring.

Flera tillbehör

BCH6ZOOO är dammsugaren utan gränser, tack vare sin lätta konstruktion och påkopplingsbara tillbehör. Städa lätt soffan och avlägsna alla hår från djuren i hörn, mellan dynorna och från kuddarna med möbelmunstycket. En löstagbar adapter med slang och axelrem gör att du kan ha dammsugaren på ryggen medan du städar i soffan eller andra högre nivåer.

Batteri och laddning

Kraftfullt batteri med extra lång livslängd ger dig frihet att städa hela hemmet och i alla vrår utan att ta hänsyn till eluttag. Den ultralätta designen gör det lätt att ta den mellan olika våningsplan, eller bära på ryggen med axelremmen för att kunna städa ovanpå möbler.Ett fullt batteri ger dig upp till 60 minuter användning. En LED-display visar batterinivån i tre steg och meddelar när det är dags att ladda. En full laddning tar cirka sex timmar, och på hälften av tiden laddas 80% av batteriet.

226357 Bosch Bosch Zoo'o ProAnimal BCH6ZOOO BCH6ZOOO Bosch BCH6ZOOO är den sladdlösa handdammsugaren för djurälskaren! Denna stickdammsugare städar 30% snabbare och med samma resultat som en vanlig dammsugare. Med ProAnimal-borste för effektiv upptagning av djurhår och lång batteritid kommer denna påslösa dammsugare gå hem hos alla husdjursägare. Gör dammsugningen enkel Hundar och katter sprider hår och päls omkring sig, men med Zoo ProAnimal kan du enkelt och smidigt städa rent med bara en hand! Denna sladdlösa dammsugare har en unik påslös teknologi med suverän uppsugningsförmåga och minimalt underhåll.Den flexibla leden mellan golvmunstycke och skaft gör det enkelt att manövrera runt i hemmet och stol- och bordsben, och även in under soffan eller andra låga möbler.Med självstående parkeringsfunktion är den lätt att förvara eller bara ta en paus från städningen.  3 prestandanivåer Dammsugaren har tre olika prestandanivåer; Nivå 1: för enklare dammsugning - maximal drifttidNivå 2: för normal dammsugning - medel drifttidNivå 3, Turbo: för mer utmanande dammsugning - kortare drifttid ProAnimal-borste ProAnimal-borsten är ett munstycke som ger mycket hög rengöringsprestanda på alla typer av golv. En vals med skarpa borst är idealisk för att fånga upp just päls och hår från katt, hund och andra husdjur. Ett hygieniskt filter ger renare frånluft.Ett Easy Clean System låter dig ta ut borstvalsen ur munstycket för enkel rengöring. Flera tillbehör BCH6ZOOO är dammsugaren utan gränser, tack vare sin lätta konstruktion och påkopplingsbara tillbehör. Städa lätt soffan och avlägsna alla hår från djuren i hörn, mellan dynorna och från kuddarna med möbelmunstycket. En löstagbar adapter med slang och axelrem gör att du kan ha dammsugaren på ryggen medan du städar i soffan eller andra högre nivåer. Batteri och laddning Kraftfullt batteri med extra lång livslängd ger dig frihet att städa hela hemmet och i alla vrår utan att ta hänsyn till eluttag. Den ultralätta designen gör det lätt att ta den mellan olika våningsplan, eller bära på ryggen med axelremmen för att kunna städa ovanpå möbler.Ett fullt batteri ger dig upp till 60 minuter användning. En LED-display visar batterinivån i tre steg och meddelar när det är dags att ladda. En full laddning tar cirka sex timmar, och på hälften av tiden laddas 80% av batteriet. Handdammsugare 4,2 100 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare