Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv handdammsugare med imponerande sugkraft

Dyson V8 Motorhead

  Art.nr: 1010666
 • Kraftfull motor med två effektlägen
 • Upp till 40 min batteritid
 • 82 dB max ljudnivå
 • Hygienisk, smart tömning
 • Ger ren utluft

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dyson V8 Motorhead är en exklusiv och effektiv sladdlös dammsugare som kommer underlätta städningen i hemmet på ett revolutionerande sätt. Digital V8-motor ger starkare sugkraft som tar sig an  allt från spillda frukostflingor på köksgolvet till hundhår från soffan, mattan eller bilen. Smart och flexibel konstruktion gör att du kan förvandla den till en liten handhållen dammsugare på ett kick och låg vikt ihop med rörlig led mellan skaft och dammsugarmunstycke gör den enkelt att manövrera i hela hemmet.

Dyson

Engelsmannen James Dyson uppfann världens första påslösa dammsugare under början av 1980-talet och startade sedan sitt företag Dyson Ltd. Hans mål har hela tiden varit att ta fram dammsugare som inte blir sämre med tiden och som bevarar 100% sugkraft 100% av tiden.
Idag tillverkar Dyson många olika typer av dammsugare men också hårfönar, fläktar och luftrenare. Deras produkter återfinns i över 65 länder jorden runt.

Sladdlös städning med bästa resultat

Glöm en sladd som begränsar dig, glöm en stor klump på hjul att släpa runt på och välkomna Dyson V8 Motorhead. Denna sladdlösa dammsugare har ett kraftfullt och laddningsbart Li-ionbatteri som ger upp till 40 minuters användning utan att kraften avtar. När det är dags att ladda batteriet medföljer en praktisk, vägghängd laddstation som gör det enkelt att ta och sätta tillbaka dammsugaren med bara en hand.

Kraftfull, digital V8- motor

Dammsugarens digitala V8-motor ger imponerande sugkraft med 15 radial-cykloner i två skikt arbetar parallellt för att öka luftflödet och fånga upp dammpartiklar. Dessutom väger V8 Motorhead endast strax över två och ett halv kilo så den är inga problem att bära med sig när du dammsuger trappor eller att lyfta för att dammsuga på högre höjder.

Ren utluft - renare än det du andas

Inte bara insuget är effektivt, Dyson har även tänkt på utsläppet från dammsugaren. I maskinen sitter ett effektivt filter som fångar upp bakterier och allergener så små som 0,3 mikrometer. Hela systemet är konstruerat för att vara förseglat så V8 Motorhead blåser ut luft som är renare än luften du andas.

Använd med eller utan skaft

Den smarta konstruktionen av V8 Motorhead gör att du enkelt förvandlar dammsugaren från handhållen golvdammsugare till liten och kompakt handdammsugare.

Genom att bara klicka bort dammsugarröret och fästa munstycket direkt på motorenheten kan du enklare dammsuga i exempelvis soffan och i bilen eller andra svåråtkomliga utrymmen.

Hygienisk tömning

Dammbehållaren på V8 Motorhead rymmer 0,54 liter och är transparent så du enkelt ser hur mycket smuts och damm du dammsugit upp. När den är full tömmer du enkelt behållaren genom att dra i en spak. Då öppnas botten på behållaren och metallcylindern som skiljer behållaren från motor åker upp. Damm och smuts töms hygieniskt i soporna samtidigt som skiljetrumman rengörs.

Titta även på

Fler munstycken

(91 st)
 • Totalt sex olika munstycken ingår
 • Upp till 40 min batteritid
 • 82 dB max ljudnivå

4 190:-

Titta även på

Fler munstycken

(91 st)
 • Totalt sex olika munstycken ingår
 • Upp till 40 min batteritid
 • 82 dB max ljudnivå

4 190:-

1010666 Dyson Dyson V8 Motorhead 282088-01 Dyson V8 Motorhead är en exklusiv och effektiv sladdlös dammsugare som kommer underlätta städningen i hemmet på ett revolutionerande sätt. Digital V8-motor ger starkare sugkraft som tar sig an  allt från spillda frukostflingor på köksgolvet till hundhår från soffan, mattan eller bilen. Smart och flexibel konstruktion gör att du kan förvandla den till en liten handhållen dammsugare på ett kick och låg vikt ihop med rörlig led mellan skaft och dammsugarmunstycke gör den enkelt att manövrera i hela hemmet. Dyson Engelsmannen James Dyson uppfann världens första påslösa dammsugare under början av 1980-talet och startade sedan sitt företag Dyson Ltd. Hans mål har hela tiden varit att ta fram dammsugare som inte blir sämre med tiden och som bevarar 100% sugkraft 100% av tiden.Idag tillverkar Dyson många olika typer av dammsugare men också hårfönar, fläktar och luftrenare. Deras produkter återfinns i över 65 länder jorden runt. Sladdlös städning med bästa resultat Glöm en sladd som begränsar dig, glöm en stor klump på hjul att släpa runt på och välkomna Dyson V8 Motorhead. Denna sladdlösa dammsugare har ett kraftfullt och laddningsbart Li-ionbatteri som ger upp till 40 minuters användning utan att kraften avtar. När det är dags att ladda batteriet medföljer en praktisk, vägghängd laddstation som gör det enkelt att ta och sätta tillbaka dammsugaren med bara en hand. Kraftfull, digital V8- motor Dammsugarens digitala V8-motor ger imponerande sugkraft med 15 radial-cykloner i två skikt arbetar parallellt för att öka luftflödet och fånga upp dammpartiklar. Dessutom väger V8 Motorhead endast strax över två och ett halv kilo så den är inga problem att bära med sig när du dammsuger trappor eller att lyfta för att dammsuga på högre höjder. Ren utluft - renare än det du andas Inte bara insuget är effektivt, Dyson har även tänkt på utsläppet från dammsugaren. I maskinen sitter ett effektivt filter som fångar upp bakterier och allergener så små som 0,3 mikrometer. Hela systemet är konstruerat för att vara förseglat så V8 Motorhead blåser ut luft som är renare än luften du andas. Använd med eller utan skaft Den smarta konstruktionen av V8 Motorhead gör att du enkelt förvandlar dammsugaren från handhållen golvdammsugare till liten och kompakt handdammsugare. Genom att bara klicka bort dammsugarröret och fästa munstycket direkt på motorenheten kan du enklare dammsuga i exempelvis soffan och i bilen eller andra svåråtkomliga utrymmen. Hygienisk tömning Dammbehållaren på V8 Motorhead rymmer 0,54 liter och är transparent så du enkelt ser hur mycket smuts och damm du dammsugit upp. När den är full tömmer du enkelt behållaren genom att dra i en spak. Då öppnas botten på behållaren och metallcylindern som skiljer behållaren från motor åker upp. Damm och smuts töms hygieniskt i soporna samtidigt som skiljetrumman rengörs. Handdammsugare 5 1 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare