Dyson V11 Absolute Extra - Högpresterande sladdlös dammsugare för rent resultat
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högpresterande sladdlös dammsugare för rent resultat

Dyson V11 Absolute Extra

  Art.nr: 1013450
 • Totalt 8 munstycken ingår
 • Upp till 60 min batteritid
 • 75-82 dB ljudnivå
 • 2 års tillverkargaranti
 • Soft Roller-munstycke
6 690:-

Delbetala från 596:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dyson V11 Absolute Extra är en exklusiv och kraftfull sladdlös dammsugare med mängder av tillbehör som kommer underlätta städningen i hemmet på ett revolutionerande sätt. V11 Absolute Extra har tre olika dammsugarlägen och upptäcker samt anpassar sig intelligent efter olika typer av golv för djuprengöring överallt. Men Absolute Extra får du även med en Soft Roller för hårda golv som är ännu effektivare med smuts tack vare nylon- och kolfiber.

Med en digital V11-motor får du starkare sugkraft och med totalt sju stycken munstycken får du en trådlös dammsugare anpassad för hemmets alla ytor. V11 Absolute Extras kraftfulla batteri ger dig en användningstid på upp till 60 minuter och med dammsugarens innovativa design förvandlar du den enkelt till en handhållen dammsugare för städning av bilen eller soffan.

Dyson

Engelsmannen James Dyson uppfann världens första påslösa dammsugare under början av 1980-talet och startade sedan sitt företag Dyson Ltd. Hans mål har hela tiden varit att ta fram dammsugare som inte blir sämre med tiden och som bevarar 100% sugkraft, 100% av tiden. Idag tillverkar Dyson många olika typer av dammsugare men också hårfönar, fläktar och luftrenare. Deras produkter återfinns i över 65 länder jorden runt.

Digital motor och helsystemsfiltrering

Dammsugaren drivs av Dysons digitala V11-motor som ger starkare sugkraft vid munstycket än någon annan sladdlös dammsugare* och 14 cykloner genererar krafter på över 79 000 g som slungar iväg mikroskopiska partiklar som exempelvis pollen och bakterier direkt in i behållaren. Det kombinerat med dammsugarens helsystemsfiltrering fångar dammsugaren upp 99,97% av alla partiklar så små som 0,3 mikrometer och ger dig en ren luft i hemmet.

Rätt dammsugarläge för rätt uppgift

Dammsugaren är utrustad med tre dammsugarlägen som är optimerade för att klara alla uppgifter. Du kan välja mellan eco, auto och boost för att hitta rätt balans mellan kraft och batteritid när du behöver det.

Upp till 60 minuters användningstid

Dyson V11 Absolute Extra är utrustad med ett kraftfullt sjucelligt nickel-kobolt-aluminiumbatteri som ger dig upp till 60 minuters användningstid vilket ger dig tillräckligt med batteritid för att dammsuga hela hemmet på en laddning. På dammsugarens handtag finns en tydlig LCD-skärm som visar återstående batteritid samt varnar när det är dags för underhåll.

Använd med eller utan skaft

Den smarta konstruktionen av V11 Absolute Extra gör att du enkelt förvandlar dammsugaren från en handhållen golvdammsugare till en liten, lätt och kompakt handdammsugare. Klicka bort dammsugarröret och fäst munstycket direkt på motorenheten - perfekt när du exempelvis ska dammsuga i soffan, städa bilen eller andra svåråtkomliga utrymmen.

Dyson V11 Torque Drive Extra - Handdammsugare

Kraftfull golvrengöring med High Torque

High Torque-munstycket är Dysons mest kraftfulla munstycke någonsin. Med styva nylonborst som går djupt ner i mattan avlägsnas smuts på djupet. Munstycket är även utrustat med mjuka antistatiska kolfibertrådar som fångar upp damm från hårda golv och sprickor.

Soft Roller-munstycke

Soft Roller-munstycket är anpassat till hårda golv. Med nylonfiber och kolfiber får den på dessa ytor med mer smuts och damm och ger samtidigt en polerande effekt. Kolfiber motverkar statisk elektricitet.

Praktisk dockning

Efter användning placeras handdammsugaren i den väggmonterade dockan för laddning och diskret förvaring. Dockan har även praktiska förvaringsmöjligheter för de medföljande tillbehören. 

Dyson V11 Torque Drive Extra - Dockningsstation

Åtta olika munstycken

Med Dyson V11 Absolute Extra medföljer hela sju olika munstycken alla perfekt anpassade för olika ändamål vilket ger dig en komplett dammsugare för hemmets alla ytor. I förpackningen medföljer två dammsugarmunstycken samt kombinationsmunstycke, fogmunstycke, motordrivet minimunstycke, mjuk dammborste och en borste mot ingrodd smuts.

Hygienisk tömning

Med dammsugarens transparenta dammbehållare ser du enkelt hur mycket smuts och damm du dammsugit upp. Dammbehållaren på V11 Absolute Extra har en kapacitet på 0,76 liter och den enkla mekanismen trycker på ett enkelt sätt ut innehållet i soppåsen med en enda rörelse - så du inte behöver röra vid smutsen.

Dyson V11 Torque Drive Extra - Hygienisk tömning

Specifikationer Dyson V11 Absolute Extra

 • Vikt: 3,08 kg
 • Mått: 125 x 25 x 26 cm
 • Batteri: Nickel/kobolt/aluminium
 • 60 min drifttid
 • Laddningstid: 4,5 tim
 • Sugeffekt: 220 airwatts (AW)
 • Ljudnivå: 75-82 dBA
 • Dammbehållare: 0,76 liter
 • Dammsugarmunstycke:
  High Torque-städmunstycke
  Soft roller-städmunstycke + fem tillbehör
 • Tvättbart filter som håller hela dammsugarens livslängd

I förpackningen:

 • Dyson V11 Absolute Extra sladdlös dammsugare
 • Praktisk docka
 • Kombinationsmunstycke
 • Fogmunstycke
 • Motordrivet minimunstycke
 • Mjuk dammborste
 • Soft Roller-munstycke
 • Borste mot ingrodd smuts
 • High Torque-munstycke

* Sugkraften testad vid munstycket på EN 60312-1 CL 5.8 och 5.9 med full behållare, testad i Boost mode jämfört med marknaden för sladdlösa skaftdammsugare exklusive Dyson-maskiner.

Jämför med liknande produkter

Dyson V11 Absolute Extra

Produkt du jämför: Högpresterande sladdlös dammsugare för rent resultat

Visa mer