Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Testvinnande dammsugare perfekt för husdjurshemmet

Electrolux PF91-ANIMA

  Art.nr: 1004901
 • 36 V Li-ion-batteri
 • Upp till 60 min batteritid
 • 82 dB max ljudnivå
 • Extra motormunstycke och tillbehör för djurhår
 • Reglerbart teleskoprör

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Elextrolux Pure PF91-ANIMA är det bästa av två världar. En sladdlös dammsugare som städar ditt hem oklanderligt rent från damm och djurhår på en enda laddning, och med en prestanda som en traditionell dammsugare. Pure PF91 är även självstående vilket ger dig möjligheten att kunna ställa dammsugaren vart som helst i hemmet för att alltid vara redo att användas.

Bäst i test hos M3

Omdöme:
"Electrolux Pure F9:
Ett rent nöje att använda"

"Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda. Den ledande konstruktionen är perfekt balanserad och du kommer enkelt åt bakom stolsben och andra hinder som behöver rundas. Den justerbara höjden är ergonomiskt fördelaktig och samtliga familjemedlemmar är rörande överens om att det är den skönaste dammsugare de provat, hur udda det än må låta."

M3 - Bäst i test November 2018

"Led-belysningen i framkant av huvudmunstycket innebär att du tydligt ser allt damm och smuts även i de mörkaste vrår. Dessutom är sugkraften riktigt bra – något som bekräftas av den snabbt fyllda behållaren." Läs hela testet

Flexibel och mångsidig

Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem, under låga möbler så väl som hörnen i taket. Pure PF91 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade och utdragbara slangen i ett smart 3-i-1 munstycke.

Kom åt överallt

Pure PF91 har ett teleskopsrör som du enkelt kan justera till rätt längd för just dig. Det ergonomiska handtaget har en låg tyngdpunkt och tack vare den flexibla huvudenheten för Pure PF91 precist balanserad, lätt i handen och lätt att styra.

Justerar automatiskt luftflödet för maximal effekt

Med Pure PF91s auto-funktion så använder dammsugaren sig av en avancerad teknik för att automatiskt justera luftflödet och sugkraften efter underlaget och optimerar därmed dammupptagningen. Så att du alltid får den bästa möjliga städeffekten.

Perfekt för husdjursägare

Städa bort djurhår och kvalster med ett motormunstycke som är särskilt anpassat för dig som är ägare till husdjur. Ett munstycke för känsliga ytor med mjuk borste, samlar upp päls och smuts utan att skada ömtåliga ytor.

Sammanfattande egenskaper för Pure PF91

 • Lysdiod som indikerar när laddning behövs: En blå lysdiod indikerar när dammsugaren behöver laddas.
 • Enkelt att ta bort borstvalsen : Med en knapptryckning så lösgörs borstvalsen ur munstycket. Då blir det enkelt att rengöra den.
 • Självstående: Ringer telefonen eller behöver du ta en paus? Bara ställ ifrån dig dammsugaren var som helst, när som helst.
 • Specialanpassat munstycke för hundhår
 • Litiumbatterier: Kraftfulla litiumbatterier ger dig mer kraft längre.
1004901 Electrolux Electrolux PF91-ANIMA 900279104 Elextrolux Pure PF91-ANIMA är det bästa av två världar. En sladdlös dammsugare som städar ditt hem oklanderligt rent från damm och djurhår på en enda laddning, och med en prestanda som en traditionell dammsugare. Pure PF91 är även självstående vilket ger dig möjligheten att kunna ställa dammsugaren vart som helst i hemmet för att alltid vara redo att användas. Bäst i test hos M3 Omdöme:"Electrolux Pure F9:Ett rent nöje att använda" "Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda. Den ledande konstruktionen är perfekt balanserad och du kommer enkelt åt bakom stolsben och andra hinder som behöver rundas. Den justerbara höjden är ergonomiskt fördelaktig och samtliga familjemedlemmar är rörande överens om att det är den skönaste dammsugare de provat, hur udda det än må låta." "Led-belysningen i framkant av huvudmunstycket innebär att du tydligt ser allt damm och smuts även i de mörkaste vrår. Dessutom är sugkraften riktigt bra – något som bekräftas av den snabbt fyllda behållaren." Läs hela testet Flexibel och mångsidig Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem, under låga möbler så väl som hörnen i taket. Pure PF91 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade och utdragbara slangen i ett smart 3-i-1 munstycke. Kom åt överallt Pure PF91 har ett teleskopsrör som du enkelt kan justera till rätt längd för just dig. Det ergonomiska handtaget har en låg tyngdpunkt och tack vare den flexibla huvudenheten för Pure PF91 precist balanserad, lätt i handen och lätt att styra. Justerar automatiskt luftflödet för maximal effekt Med Pure PF91s auto-funktion så använder dammsugaren sig av en avancerad teknik för att automatiskt justera luftflödet och sugkraften efter underlaget och optimerar därmed dammupptagningen. Så att du alltid får den bästa möjliga städeffekten. Perfekt för husdjursägare Städa bort djurhår och kvalster med ett motormunstycke som är särskilt anpassat för dig som är ägare till husdjur. Ett munstycke för känsliga ytor med mjuk borste, samlar upp päls och smuts utan att skada ömtåliga ytor. Sammanfattande egenskaper för Pure PF91 Lysdiod som indikerar när laddning behövs: En blå lysdiod indikerar när dammsugaren behöver laddas.Enkelt att ta bort borstvalsen : Med en knapptryckning så lösgörs borstvalsen ur munstycket. Då blir det enkelt att rengöra den.Självstående: Ringer telefonen eller behöver du ta en paus? Bara ställ ifrån dig dammsugaren var som helst, när som helst.Specialanpassat munstycke för hundhårLitiumbatterier: Kraftfulla litiumbatterier ger dig mer kraft längre. Handdammsugare 3,1 9 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare