Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidig dammsugare med praktiskt munstycke

Electrolux Pure PF91-4ST

  Art.nr: 1004900
 • 36 V Li-ion-batteri
 • Upp till 60 min batteritid
 • 82 dB max ljudnivå
 • Mångsidigt 3-i-1-munstycke med utdragbar slang
 • Integrerad LED-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Prova hemma - 100 dagar öppet köp

Köp en av utvalda produkter från Electrolux och prova den hemma. Du har 100 dagars öppet köp. 

Gör så här: 
1. Köp en Electrolux-produkt och spara kvittot samt leveransbesked.
2. Registrera produkten online >> inom 14 dagar efter inköps- eller leveransdatumet.

Läs Allmänna villkor >>

Elextrolux Pure PF91 är det bästa av två världar. En sladdlös dammsugare som städar ditt hem oklanderligt rent på en enda laddning, och med en prestanda som en traditionell dammsugare. Pure PF91 är även självstående vilket ger dig möjligheten att kunna ställa dammsugaren vart som helst i hemmet för att alltid vara redo att användas.

Flexibel och mångsidig

Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem, under låga möbler så väl som hörnen i taket. Pure F9 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade och utdragbara slangen i ett smart 3-i-1 munstycke.

Kom åt överallt

Pure PF91 har ett teleskopsrör som du enkelt kan justera till rätt längd för just dig. Det ergonomiska handtaget har en låg tyngdpunkt och tack vare den flexibla huvudenheten för Pure PF91 precist balanserad, lätt i handen och lätt att styra.

Lättjusterat teleskoprör

Sammanfattande egenskaper för Pure PF91

 • Lysdiod som indikerar när laddning behövs: En blå lysdiod indikerar när dammsugaren behöver laddas.
 • Med en knapptryckning så lösgörs borstvalsen enkelt ur munstycket vilket gör det enkelt att rengöra den.
 • Självstående: Ringer telefonen eller behöver du ta en paus? Bara ställ ifrån dig dammsugaren var som helst, när som helst.
 • Litiumbatterier: Kraftfulla litiumbatterier ger dig mer kraft längre.
1004900 Electrolux Electrolux Pure PF91-4ST 900279101 Elextrolux Pure PF91 är det bästa av två världar. En sladdlös dammsugare som städar ditt hem oklanderligt rent på en enda laddning, och med en prestanda som en traditionell dammsugare. Pure PF91 är även självstående vilket ger dig möjligheten att kunna ställa dammsugaren vart som helst i hemmet för att alltid vara redo att användas. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Flexibel och mångsidig Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem, under låga möbler så väl som hörnen i taket. Pure F9 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade och utdragbara slangen i ett smart 3-i-1 munstycke. Kom åt överallt Pure PF91 har ett teleskopsrör som du enkelt kan justera till rätt längd för just dig. Det ergonomiska handtaget har en låg tyngdpunkt och tack vare den flexibla huvudenheten för Pure PF91 precist balanserad, lätt i handen och lätt att styra. Sammanfattande egenskaper för Pure PF91 Lysdiod som indikerar när laddning behövs: En blå lysdiod indikerar när dammsugaren behöver laddas.Med en knapptryckning så lösgörs borstvalsen enkelt ur munstycket vilket gör det enkelt att rengöra den.Självstående: Ringer telefonen eller behöver du ta en paus? Bara ställ ifrån dig dammsugaren var som helst, när som helst.Litiumbatterier: Kraftfulla litiumbatterier ger dig mer kraft längre. Handdammsugare 3,5 6 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare