Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sladdlös dammsugare med Soft Steer-teknik

Electrolux ZB5003W

  Art.nr: 223211
  • 3,6 V Li-ion-batteri
  • Upp till 10 min batteritid
  • 77 dB max ljudnivå
  • Sladdlös

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux Rapido ZB5003W ger perfekt sugresultat varje gång du dammsuger. Med Aeroteknik, ger dammsugaren ultimat luftflöde och gör det även lättare vid dammsugning av textilier, möbler och mindre ytor.

Soft Steer-hjul

Med ergonomiska hjul rullar man enkelt dammsugaren på bord, hyllor och andra möbler. Hjulen gör att du inte behöver belasta axlar, armar och händer då den är lätt att förflytta samt rulla på de ytor som dammsugs. Hjulen är tillverkade i mjukt material för att inte repa de underlag den används på.

Rapido-cyklonteknik

Dubbelfiltrering möjliggör konstant bättre resultat. Filtreringen i dammsugaren gör att partiklar inte fastnar vilket leder till bättre sugeffekt. Cyklontekniken gör att dammpartiklarna virvlar runt i dammsugaren och hamnar på rätt plats.

Ergonomisk

Med sin ergonomiska design ger ZB5003W en skön dammsugarupplevelse. Handtaget är framtaget för att dammsugaren skall vara lätt och smidig att använda på svåråtkomliga ytor. Den trådlösa designen gör det enkelt att komma åt alla ytor, från golv till tak.

223211 Electrolux Electrolux ZB5003W 900272431 Electrolux Rapido ZB5003W ger perfekt sugresultat varje gång du dammsuger. Med Aeroteknik, ger dammsugaren ultimat luftflöde och gör det även lättare vid dammsugning av textilier, möbler och mindre ytor. Soft Steer-hjul Med ergonomiska hjul rullar man enkelt dammsugaren på bord, hyllor och andra möbler. Hjulen gör att du inte behöver belasta axlar, armar och händer då den är lätt att förflytta samt rulla på de ytor som dammsugs. Hjulen är tillverkade i mjukt material för att inte repa de underlag den används på. Rapido-cyklonteknik Dubbelfiltrering möjliggör konstant bättre resultat. Filtreringen i dammsugaren gör att partiklar inte fastnar vilket leder till bättre sugeffekt. Cyklontekniken gör att dammpartiklarna virvlar runt i dammsugaren och hamnar på rätt plats. Ergonomisk Med sin ergonomiska design ger ZB5003W en skön dammsugarupplevelse. Handtaget är framtaget för att dammsugaren skall vara lätt och smidig att använda på svåråtkomliga ytor. Den trådlösa designen gör det enkelt att komma åt alla ytor, från golv till tak. Handdammsugare 4,2 11 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Dammsugare & Rengöring
  3. Handdammsugare