Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ergonomisk handdammsugare med mjuka hjul

Electrolux ZB6114BO

  Art.nr: 223219
 • 14,4 V Li-ion-batteri
 • Upp till 14 min batteritid
 • 77 dB max ljudnivå
 • TurboPower
 • Sladdlös

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den perfekta dammsugaren för ett bra resultat. Man dammsuger smidigt i besticklådor och andra trånga utrymmen med Easy Reach teknologin. Dammsugaren laddar enkelt i laddstationen på bara fyra timmar. Rapido ZB6114BO ger dig ett ergonomiskt och praktiskt sätt att dammsuga på.

Soft Steer-hjul

Med ergonomiska hjul rullar man enkelt dammsugaren på bord, hyllor och andra möbler. Hjulen gör att du inte behöver belasta axlar, armar och händer då den är lätt att förflytta samt rulla på de ytor som dammsugs. Hjulen är tillverkade i mjukt material för att inte repa de underlag den används på.

Easy Reach teknologi

För att underlätta dammsugning vid svåråtkomliga utrymmen kan du med lätthet dra ut munstycket. Slipp byta till olika munstycken för att dammsuga på olika ställen. Använd istället Easy Reach teknologin för att dammsuga på ett enkelt och ergonomisk sätt.

TurboPower

Dammsugaren är lätt att ta fram när den behövs som mest. Designen på litiumbatteriet ger dig ett hållbart batteri som även har snabb laddningstid på endast fyra timmar.

Titta även på

Fler funktioner

(81 st)
 • 24 V Li-ion-batteri
 • Upp till 18 min batteritid
 • 80 dB max ljudnivå

1 290:-

Titta även på

Fler funktioner

(81 st)
 • 24 V Li-ion-batteri
 • Upp till 18 min batteritid
 • 80 dB max ljudnivå

1 290:-

223219 Electrolux Electrolux ZB6114BO 900272441 Den perfekta dammsugaren för ett bra resultat. Man dammsuger smidigt i besticklådor och andra trånga utrymmen med Easy Reach teknologin. Dammsugaren laddar enkelt i laddstationen på bara fyra timmar. Rapido ZB6114BO ger dig ett ergonomiskt och praktiskt sätt att dammsuga på. Soft Steer-hjul Med ergonomiska hjul rullar man enkelt dammsugaren på bord, hyllor och andra möbler. Hjulen gör att du inte behöver belasta axlar, armar och händer då den är lätt att förflytta samt rulla på de ytor som dammsugs. Hjulen är tillverkade i mjukt material för att inte repa de underlag den används på. Easy Reach teknologi För att underlätta dammsugning vid svåråtkomliga utrymmen kan du med lätthet dra ut munstycket. Slipp byta till olika munstycken för att dammsuga på olika ställen. Använd istället Easy Reach teknologin för att dammsuga på ett enkelt och ergonomisk sätt. TurboPower Dammsugaren är lätt att ta fram när den behövs som mest. Designen på litiumbatteriet ger dig ett hållbart batteri som även har snabb laddningstid på endast fyra timmar. Handdammsugare 4,6 12 890 SEK 890 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare