Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull handdammsugare med hygienisk dammtömning

Philips SpeedPro FC6724/01

  Art.nr: 1010672
 • 21,6 V Li-ion-batteri
 • Upp till 40 min batteritid
 • 80 dB max ljudnivå
 • Upp till 800 liter luftlöde /min
 • Stark PowerBlade-motor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SpeedPro FC6724/01 är snabb, har stor räckvidd i tuffa områden och dessutom estetiskt tilltalande. Munstycket är genialt och gör det lätt att svepa fram på golvet och rundar hörn, möbler och andra hinder med lätthet. Den har två hastighetslägen och lång batteritid som ger upp till 40 minuters drifttid.

Smart 180-graders munstycke

SpeedPro's sugmunstycke är noggrant designad för optimal dammsugning på alla typer av golv. Den svänger i 180 grader och sveper fram med enkelhet över golvet, rundar hörn, möbler och andra hinder med lätthet.

Två hastighetslägen

SpeedPro har två hastighetslägen, ett normalt och ett turboläge. Batteritiden påverkas givetvis på vilket läge man dammsuger med. I normalt läge får du upp till hela 40 minuter. I turboläge får du cirka 20 minuters drifttid.

Smarta tillbehör

SpeedPro's tillbehör monteras med ett enkelt klick. Borsttillbehöret förvaras i röret och finns alltid till hands när det är dags att rengöra t.ex. bokhyllan eller taket.

Kommer åt överallt

SpeedPro är smart designad så att den kommer år överallt. Då dammbehållaren är placerad överst ger möjlighet att lättare komma åt under soffan, bakom hörnet och andra svåråtkomliga platser.

Unik dammbehållare

SpeedPro's dammbehållare är designad på ett sätt att du lätt kan tömma på ett hygieniskt sätt, utan att hamna i ett moln av damm. Damm och smuts glider lätt ut utan att man behöver skaka.

Stark PowerBlade-motor

PowerBlade-motorn är byggd för höga lufthastigheter och levererar ett luftflöde på upp till 800 liter i minuten. Detta ger bästa städresultat tillsammans med sugmunstycket.

PowerCyclone 7-teknologi

Philips kallar sin dammseparationsteknik för PowerCyclone 7. Denna teknik har designats för optimal separering av damm, smuts och luft på ett optimalt sätt. Dammfiltret är dessutom tvättbart under kranen och det ökar prestandan igen när det blir rent.

Titta även på

Längre drifttid

(5 st)
 • 28,8 V Li-ion-batteri
 • Upp till 70 min batteritid
 • 83 dB max ljudnivå

3 490:-

Titta även på

Längre drifttid

(5 st)
 • 28,8 V Li-ion-batteri
 • Upp till 70 min batteritid
 • 83 dB max ljudnivå

3 490:-

1010672 Philips Philips SpeedPro FC6724/01 FC6724/01 Philips SpeedPro FC6724/01 är snabb, har stor räckvidd i tuffa områden och dessutom estetiskt tilltalande. Munstycket är genialt och gör det lätt att svepa fram på golvet och rundar hörn, möbler och andra hinder med lätthet. Den har två hastighetslägen och lång batteritid som ger upp till 40 minuters drifttid. Smart 180-graders munstycke SpeedPro's sugmunstycke är noggrant designad för optimal dammsugning på alla typer av golv. Den svänger i 180 grader och sveper fram med enkelhet över golvet, rundar hörn, möbler och andra hinder med lätthet. Två hastighetslägen SpeedPro har två hastighetslägen, ett normalt och ett turboläge. Batteritiden påverkas givetvis på vilket läge man dammsuger med. I normalt läge får du upp till hela 40 minuter. I turboläge får du cirka 20 minuters drifttid. Smarta tillbehör SpeedPro's tillbehör monteras med ett enkelt klick. Borsttillbehöret förvaras i röret och finns alltid till hands när det är dags att rengöra t.ex. bokhyllan eller taket. Kommer åt överallt SpeedPro är smart designad så att den kommer år överallt. Då dammbehållaren är placerad överst ger möjlighet att lättare komma åt under soffan, bakom hörnet och andra svåråtkomliga platser. Unik dammbehållare SpeedPro's dammbehållare är designad på ett sätt att du lätt kan tömma på ett hygieniskt sätt, utan att hamna i ett moln av damm. Damm och smuts glider lätt ut utan att man behöver skaka. Stark PowerBlade-motor PowerBlade-motorn är byggd för höga lufthastigheter och levererar ett luftflöde på upp till 800 liter i minuten. Detta ger bästa städresultat tillsammans med sugmunstycket. PowerCyclone 7-teknologi Philips kallar sin dammseparationsteknik för PowerCyclone 7. Denna teknik har designats för optimal separering av damm, smuts och luft på ett optimalt sätt. Dammfiltret är dessutom tvättbart under kranen och det ökar prestandan igen när det blir rent. Handdammsugare 4,6 21 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare & Rengöring
 3. Handdammsugare